Tuesday, February 15

Semoga Kau Berbahagia, Sayang.

Salam semua. Good nite! Are you okay? Macam mana pagi tadi pergi berarak tak? Hehe. Shaye bangun lambat oh. Malam tadi berfoyes tak hingat balik kul 3am. *Apa kau buat malam Valentine keluar sampai 3am? Haha. Bangun pagi kena bebel dengan Mama. Haha. Sorry Mama. Yang penting Mama tahu mana shaye pegi. Next time tak buat lagi. Sorry juga kepada uols yang cuba menghubungi shaye tapi tak dapat. Maaf. Shaye berhibernasi. Tido sepanjang hari. Okeh, berbalik kepada tajuk.


Sebelum story jadi basi, meh shaye story cepat-cepat. Minggu lepas adalah hari berbahagia kawan shaye sorang ni. Alhamdulilah, dia dah selamat pun jadi bini orang. Semoga bahagia la hendaknya. Takmo gado-gado lagi. *Kalau tak shaye jugak jadi Dr.Love dia.


Perjalanan ke Sungkai,Perak mengambil masa sejam lebih. Happy sebab dapat jumpa kawan-kawan lama. Thanks juga kepada semua sebab memahami shaye. Yelah, shaye tahu korang nak tanya soalan cepumas kat shaye tapi nasib baik korang hormat shaye untuk tidak mengingatkan shaye apa-apa mengenai perkara lepas. Dah. Dah. Mari layan gambar !



Shaye tahu, shaye ayu masa ni. Haha.


Tangkap gambar dengan pengantin perempuan.


Ex-classmate.


My bestfren dengan husband. Maceh uols!


Julina. Nak langsung bulan 12 ni InsyaAllah.


Mereka.


Semoga bahagia ke akhirnya.


Ucapan budak-budak ni untuk pengantin.


Cuba cari mana satu ucapan cik Nemo untuk pengantin. Paling simple tapi sangat bermakna. *Jahat.


Yes?


Suka ke nangis ni? Haha.


Sempat lagi.


Lama tak jumpa dorang ni. Rinduuuuuuuuuu.


Posing kejap.


Eeeee...pengantin amek gambar macam ni, shaye pulak yang malu. Haha.


Tiba-tiba rase sebak. Haha.

Suke suke suke!

Geng!


Jejaka ex-classmate.

Ok, itu saja. Ini entri bergambar namanya. Semoga pengantin bahagia ke akhirnya. Bai Bai !

1 comment:

♡ Sutera Kasih ♡ said...

giliran cik nemo bile?? :P

Lazada Philippines