Thursday, March 31

Entri Bergambar : Di Sebalik Pelancaran Flexiroam! !

Salam semua. Entri ni adalah entri sambungan daripada entri sebelum ni. Shaye udah bilang kan semalam adalah hari pelancaran untuk produk Flexiroam. Bertempat di PJ Trade Centre, bermula jam 2.30pm kitorang dah terpacak kat situ untuk turut serta menjayakan majlis. Ramai gila press datang nak buat liputan, uols boleh tengok gambar yang elok-elok sket kat SINI. Nak baca cerita lebih lanjut boleh klik SINI dan SINI.


Asyik gambar bos je masuk paper semua kan? Haha. Takpe-takpe, jom tengok gambar-gambar dari Team Flexiroam pulak. Nak tompang glamer jugak la kononnya. Takdelah, nak abadikan kenangan-kenangan ni dalam belog, nanti boleh tunjuk kat anak cucu bila tua nanti. Tinggi cita-cita tuh. Hahaha. Okeh, dah nama pon entri bergambar, sila tatap gambar.


Bolat gila muka pakai selendang macam ni. Tapi chumel tak? Pasan! Hamek. Hahaha. Ha yang ni masa kat opis siapkan apa yang patut. Kena pastikan takde apa yang tertinggal, kang kat sana kelam kabut pulak.


Duduk dalam opis pon ada hati nak bergambar lagi.


Okeh, kami dah sampai ke tempat tersebut.


Yang itu Nicholas, dia bahagian marketing.


Yang ni untuk simpanan press yang datang.


Kerja kitorang senyum-senyum je kat mana-mana orang handsome. Nicholas yang ajar okeh. Jangan salahkan kami. Hahaha. Takdelah, keje kitorang dalam opis je sebenarnya. Pening-pening kepala diorang buat coding, kering-kering idea shaye buat design so datang sini kasi senyum aje lah. Konon keje dah siap. Pas ni buat report la kau, Nemo.


Bila nak senyum kat orang, orang pon tak sampai lagi kitorang amek gambar sebanyak mungkin. Yes yes yes !


Ramai oh yang datang. Duduk luar aje lah kan.


Itu pon ramai lagi yang belom datang tu.


Register first.


Kami budak-budak intern di situ. Hehe.


Oh tengah PC.


Kitorang? Snap lagi, posing sana. Posing sini !


Candid time!


Bajet press tu nak amek gambar kitorang le kononnya.


Eh? Ada lah. Jangan perasan, itu programmer. Part time photographer juga. Hehe.


Bergedik santai kau kitorang kat situ.


Si kecik molek tu supervisor shaye. Cantik kan? Shaye suka.


Ini sound system punya orang ke siapa entah.


Akhir kata, mari Sign Up Flexiroam beramai-ramai!

1 comment:

cik yuz said...

ni income mesti masyukkk ni...ape lagi..blanje la..

Lazada Philippines