Monday, March 21

Happy Birthday, Mamaku !

Salam semua. Sorry lah Internet kat rumah ni macam hape entah. Line tak ok lah. So, tak boleh nak update memanjang. So taip siap-siap sampai tempat kerja terus publish je. Huhu. So, terlepas la nak tulis pasal birthday Mama semalam pada 20.3.2011. Semalam birthday Mama tau. Yang ke berapa tak hingat pulak. Jap, amek kalkulator. Haaaa! Yang ke 49 tahun. Isyh3. Shaye tak balik this week. Wish aje. Mama cakap diorang kat rumah pegi celebrate. Pegi makan-makan bertiga je. Mama, Abah dengan adik shaye. Oh jeles.



Mama, Happy Birthday yang ke 49 tahun. Semoga sentiasa dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Thanks sebab selama ni jadi Mama yang sangat memahami. Thanks juga sebab tak pernah buat hidup Era sunyi lagi-lagi masa kemurungan beberapa bulan yang lepas atas sebab-sebab tertentu. Mama sentiasa ada di saat Era memerlukan. Thanks Mama. Muahhhhh!

No comments:

Lazada Philippines