Wednesday, March 16

Hari Bersama Sayang-Sayang

Salam semua. Ini dah masuk cerita minggu ni punya. Baru-baru hari tu shaye pulang untuk meluangkan masa bersama family dan anak angkat tersayang. Balik dan keluar jalan-jalan bawak Mimi kejap pon jadilah. Excited gila dia sebab dah lama sangat kott tak keluar jalan-jalan macam dulu. Layan gambar saja okey.


Beli lagi scarf baru. Biar sama. Shaye amek satu, Mimi harus amek satu juge. Kita geng kan! Seterusnya, pegi shopping skett. Beli stok-stok makanan. Yeahhh !


Belon-belonan. Rimas aku.


Ye akak baju kuning kat belakang tu, nak ape?


Sempat lagi kan? Pedulik ah. Asal ada kamera. Haha. Now dah kat Damansara. Sangat merindukan si pari-pari kecilku. Jangan nakal-nakal.

7 comments:

sueRAFE said...

both cute lahhh, geram betull

dLa said...

comey muke mimi yg gmba 1st tu ! hehe

cik Nemo said...

Hehehe. Maceh!

Anonymous said...

kjap je mimi dh besar...bila mimi pki bju tu mesti ada belon...

cik Nemo said...

anonymous: mana kamu tahu?

Anonymous said...

sb sy tahu la...

cik Nemo said...

anonymous:ok,bagos lah kalau kamu tahu.

Lazada Philippines