Monday, March 21

Hot Air Ballon 2011

Salam semua. Good morning semua. Semoga semuanya sihat-sihat belaka. Nampak gayanya semua orang dah sibuk-sibuk update pasal Hot Air Ballon yang berlangsung sejak 17 Mac 2011 hingga 20 mac 2011 baru-baru ni. Macam-macam gambar shaye tengok kat belog diorang. Jeles sebab masing-masing ada kamera canggih-canggih. Cett. Takpelah, pakai kamera handphone pon dapatlah amek beberapa gambar kan. Hehe.


Lepas je pergi Tweetup untuk #iheartmalaysia tuh, ape lagi terus pergi tengok belon panas pulak. Yes yes yes! Itu yang ditunggu-tunggu. Tak dapat naik, tengok pon jadilah kan. Hehe. So, mari melayan gambar. Sorrylah kalau gambar tak setanding kamera DSLR. Tak dapek lah nak nolong eh! Hahaha.



Cuaca tak berapa bagus masa ni. Hujan oh. Tapi walaupun hujan, ramai gila yang datang berkunjung ke sini. Best! See? Ada orang main payung terjun, tapi pelik-pelik sket lah sebab dia pandu payung terjun ni macam naik kereta. Hehe. So, diorang ni berkeliaran tau kat atas. Dah macam lalat dah shaye tengok. Hehe.



Masa ni dah nak start dah diorang nak pasang belon-belon tu. Memang semua orang keluarkan kamera diorang. Jeles. Berbalik kepada belon-belon tu, bukan senang kott nak pasang. Memerlukan ramai orang dan guna kenderaan jugak nak bawak benda-benda berat tu.



See? Dah nak lepaskan belon tu dah tau. Semua excited sorak-sorak bila belon tu berlepas satu-satu. Oh sangat happening masa tu. Orang dalam belon tu pon melambai-lambai dengan muka bangga. Mesti best gila naik belon kan. Hehe!



Saat-saat pelepasan belon-belon tersebut. Pemandangan kat Putrajaya tu jadi macam sweet gila bila ada banyak belon panas yang cantik-cantik yang menghiasi ruang awan.



Antara blogger-blogger yang ada masa tu. Dari kiri Psychopath, Pojiepooh, Eny. Yang lain ada jugak. Tak sempat nak amek gambar la sebab excited tengok belon panas. Cett. Antara yang shaye jumpa si comel Shara, kawan Eny (Nora), Aiman kott nama dia.



Shaye dan Pojiepooh. Seronok le tu sebab dia dah menang naik belon VIP untuk esoknya. Hehe.



Pelepasan belon demi belon. Bila dah naik tinggi-tinggi tak tahu mana hilangnya di celah-celah awan kott. Entahlah kan.



Tengok le berapa ramai yang datang tengok. Memang ramai sangat-sangat. Shaye yang konon-konon nak jumpa Puan Nasuha pon tak sempat tau.



Yang ni untuk siapa-siapa yang teringin sangat nak naik belon. Tapi sampai tahap tu je lah kan. Bayar rm10 kott yang ni. Shaye pon tak nyempat nak pegi tanya masa ni.



Muka excited tengok belon-belon.



Hamek gambar belakang belon pon jadilah. Kang uols kata shaye tipu pulak yang shaye pergi sini. Ini bukti shaye pergi tengok belon panas okey.



Peace! Yang tak pergi tu jangan jeles!



Pemandangan.



Eh eh, itu muka ada senyumlah!



Lorh, sad emotion la pulak. Isyh3.

Yeahh! Dapat jugak pergi tengok belon panas. Even cuaca tak berapa best tapi nasiblah belon-belon tu naik jugak. Kalau tak, kempunan kott. Haha. Ehem, tahun depan agak-agak ada buat lagi tak? Nak pegi lagi! Jom?

4 comments:

Cik Elyn said...

elin x sempat nak kesini. huhuhu. kempunan pulak aihhh!

cik Nemo said...

takpe tungu je lah tahun2 depan..:P

iBu aDaM aLiShA said...

sedih x pat nak jpe..huhuhu..

kata kila said...

jeles tak dapat pegi :(

Lazada Philippines