Monday, March 21

#IHEARTMALAYSIA TWEETUP!



Salam semua. Yeahh! Aktiviti hujung minggu bakal di update. Minggu lepas shaye join #iheartmalaysia tweetup! Selalu pegi jumpa warga-warga blogger, ni pegi jumpa warga-warga Twitter pulak. Dah la baru-baru je berkecimpung dalam Twitter. Haha. Yang ni pon ala-ala gathering la untuk warga #iheartmalaysia yang main Twitter. Macam tak percaya kan? Tiba-tiba je kott sampai sini. Bajet-bajet nak pergi #myballonfiesta kat Putrajaya, alang-alang singgah Umai D'Lake Cafe untuk join Tweetup ni kejap.


Sebelum shaye start bercerita, tahukah uols apa #iheartmalaysia? #iheartmalaysia ni adalah satu komuniti yang ditubuhkan atas dasar cintakan nagara Malaysia. Betul ke? Suka hati aku je kan. Hehe. Tapi macam tulah kiranya. Nak tahu lebih lanjut boleh baca sendiri kat web #iheartmalaysia.


Dah baca? Kalau siapa-siapa yang berminat nak join boleh jadi Fan kat Facebook, Iheartmalaysia. Actually komuniti ni baru je ditubuhkan. Kalau rasa-rasa nak follow kat Twitter pon boleh jugak. Uols boleh follow @iheartmy. Yang menariknya, dia ada t shirt khas tau. Shaye nak beli nanti. Yes yes yes! Siapa yang berminat nak beli t-shirt boleh refer SINI.




See? Semua tengah register tu. Isi borang kehadiran ke hape eh? Hehe. Ni masa mula-mula sampai, takdelah ramai yang datang sebab shaye datang awal kott.



@SyaraAphina dan @Pojiepooh



Antara mereka-mereka yang turut menghadirkan diri.



Semuanya sangat peramah ok.



Tahniah kepada @Pojiepooh dan Anwar sebab menang dan dapat peluang naik belon VIP semalam. Itu mereka-mereka yang ambil gambar dengan pemenang. Tahniah diucapkan sekali lagi buat #iheartmalaysia kerana telah menubuhkan satu komuniti baru yang sangat membina untuk orang-orang Malaysia jugak kan. Good luck guys!


*Gambar shaye takde sebab shaye tak pakai t-shirt tu lah. Hehe. Takpe-takpe, kalau shaye beli, shaye tayang kat uols.

4 comments:

Encik Psychopath said...

ouh. ni la yg cantik sebelah pojie tu. hye hye :)

||| PöJìé PööH ||| said...

Encik Psychopath ehemm!
Jgn puji lelebeeyy ehhh!

Ohhh kamu dah update yer..
Nak jer soh updatekan sekalik.. Hahah xde masa nak update ;p

PojiePooh; Hanya Satu...

cik Nemo said...

Encik Psychopath: hye hye! Hahaha!

cik Nemo said...

Pojiepooh: Aloh aloh.. belon2 pon tak nyempat nak update lagi ni..:)

Lazada Philippines