Thursday, March 17

Kalau Suka Boleh 'Like" !

Salam semua. Good morning. Sorry lah takde entri auto publish hari ni. Internet buat hal malam tadi. Kepada sape-sape yang bangun awal tu sori lah ye. Takde benda sangat pon nak update pagi ni. Lagi-lagi perut tengah tak berapa nak ok. Huhu. Malam tadi shaye rajin sangat pegi update apa yang patut kat page "Belog Nemomimosh" di Facebook page.


Kesian. Terbiar je. So shaye update la apa yang patut. Sape-sape yang 'Like' tu terima kasih banyak-banyak. Even tak ramai, terima kasih juge shaye ucapkan. Kepada yang belum 'Like' boleh 'Like' kalau suka. Kalau tak suka tak apa. Belog shaye ni belog 50 sen je kan. Ayat nak sentap. Hoho. Kalau uols 'Like' sekurang-kurangnya uols boleh tahu sebarang update dalam belog 50 sen shaye ni.


Kepada yang support, terima kasih banyak-banyak. Kepada yang rajin baca belog shaye juga terima kasih. Kepada yang tak suka belog shaye dan kutuk-kutuk pon terima kasih. Kepada yang hanya nak stalk belog shaye pon, terima kasih banyak. Shaye hanya memenuhi masa lapang shaye dengan berkongsi cerita dengan uols. Tak salah kan? Kalau dulu shaye tahu siapa pembaca no 1 belog shaye tapi sekarang tidak lagi. Terima kasih yang tidak terhingga kepada semua followers shaye. Tanpa kamu, siapalah shaye. Ayat dah macam "Penghargaan" dalam kerja kursus Kajian Tempatan darjah 5. Haha. Later, mahu buat kerja. Babai !

*Eh lupa, sape yang nak "Like" shaye di Facebook, boleh klik button "Like" kat sidebar belog shaye tu. Maceh!

No comments:

Lazada Philippines