Thursday, March 24

Pembaca No 1 Belog Cik Nemo


Salam semua. Good morning. Macam mana hari ni? Sihat? Semalam shaye sakit perut oh. Isyh3. Actually takde mende pon nak di update. Aktiviti minggu lepas shaye dah cerita kat uols. Hehe. Pagi ni shaye nak bercerita mengenai pembaca no 1. Pembaca no 1 ape? Pembaca no 1 belog cik Nemo.


Ye, shaye tahu belog shaye adalah belog 50 sen. Nak dibandingkan dengan belog-belog hebat kat luar sana memang belog ni tak dapat nak kejar la kan? Haha. Btw, shaye menulis bukan sebab duit semata. Tapi sebab minat. Shaye suka menulis tak kira la kat mana pon. Belog, diari, nota ke hape ke semua shaye bedal saja. Sebab shaye bukan seseorang yang pandai berkata-kata. Jadi semua tu shaye luahkan dalam penulisan. Lagi satu, shaye pelupa. Sebab tu kena tulis untuk ingat satu perkara. Cett.


Apa yang shaye tahu, pembaca belog shaye adalah orang-orang yang rapat dengan shaye. Takpun siapa-siapa yang sedang mengenali shaye. Sebab shaye tulis mengenai diri shaye di belog, jadi uols boleh kenal shaye lebih dekat melalui belog. Apa-apapun shaye nak ucap terima kasih banyak kalau belog cik Nemo jadi belog tatapan harian uols. Haha. Sorry sebab kadang-kadang dengan belog ni shaye boleh melukakan hati uols. Yelah manalah tahu shaye ada terkasar bahasa ke hape ke. Tak suka ke hape ke, buat uols menyampah ke kan? Mintak maaf banyak-banyak okeh.


Tak kesahlah apa niat uols baca belog shaye hari-hari, shaye nak ucap thanks a lot. Yelah mana tahu kan? Ada yang baca sebab suka, ada yang baca sebab nak stalk, ada yang baca sebab nak tahu pasal shaye, ada yang baca sebab rindu shaye, boleh? Hahaha. Yelah, yang merindu tu pastinya Mama shaye. Takde apa yang nak diselindungkan pon, Mama okey je. Hari-hari dia baca belog shaye.


Apapun ada someone yang memang betul-betul pembaca no 1 belog cik Nemo ni. Setiap hari, setiap masa dia akan sentiasa bukak belog ni dan baca, baca dan baca. Ulang-ulang kali pon tak mengapa. Gila tak? Even dia dah tahu apa isi kandungan yang dia dah baca, tapi dia still akan baca berulang-ulang kali. Nak tahu siapa? Nah gambar dia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/


Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa!


Eh? Eh? Laaa...Cik Nemo sendiri rupanya. Hehe. If uols bukanlah pembaca no 1 shaye, shaye sendiri adalah pembaca no 1 belog shaye. Siapa lagi kan? Takkan le nak paksa-paksa orang jadi pembaca no 1 shaye. Kepada siapa-siapa yang rasa dia pembaca no 1 belog cik Nemo meh mengaku cepat meh. Demm! Perasan! Haha.

3 comments:

Memo_Hazel said...

heehe. betol jugak, owner blog la yg salu update entri tuh la 1 reader. heheh. cute!. :)

Scya LollitA said...

hehhe . btol3 .
lagi2 org x femes mcm cik scya ni .
sobsobsss T_T

Eyriqazz said...

saya no. ke berapa ya?agak2 masuk top 10 taK?

Lazada Philippines