Tuesday, March 1

Pyjamas Party | Entri bergambar

Salam uols. Seperti yang dijanjikan dalam entri sebelum ini, shaye ada bagitahu yang opis shaye ada buat Pyjamas Party kan? Dah confirm-confirm uols bajet orang-orang opis shaye ni dah terkena sawan ke hape kan tiba-tiba nak buat Pyjamas Party. Sebenarnya itu adalah salah satu aktiviti opis tiap-tiap bulan. Bulan lepas kitorang pergi main bowling bersama. Bulan ni agak bizi sebab projek baru dah nak launch, so buat Pyjamas Party je lah. Huhuhu. Dah mari melayan gambar-gambar.

Good Morning, sunshine !

Kami semua sudah mandi okey. Bukan terus-terus datang opis cenggini.

Ketawakan diri masing-masing cepatt.

Ini kitorang punya CEO. Gila sempoi pakai baju compang-camping.

Breakfast mcD.

Time ni rasa macam nak tido je. Kenyang dah kan. Haha.

The gurls with CEO. Amboi tamak ye.

Ini manager. Tamak juga.

Budak-budak baru belajar.

Me with Xin (my supervisor)

Nak promote kasut ke hape?

Yeay, mula dah keje gila.

Peace! Aksi berirama cepatt.

Macam-macam baju kott.Padahal tema pyjamas. Haha.Lantok.

Staff di Reapfield Tehnology semua dah bertukar jadi alien.

Haiyoooookkkkkkk! *lariiiiiiiiiiiiiiikk

No comments:

Lazada Philippines