Thursday, March 10

Senyap Music Addict @ Sangria


Salam semua. Sorry lah, lembab updated pasal ni. Pasal apa? Pasal show yang shaye pergi hari tu. Actually shaye agak lembab nak updated sebab rasa macam tak banyak gambar oh. Kamera shaye tak berapa nak canggih. Pinjam kamera orang, pergi amek gambar yang tak penting pulak. Dah takde gambar jadi hilang idea pulak tiba-tiba. Dush. Nasib baik ada yang upload kat FB. If uols nak tengok lebih gambar boleh klik SINI.


Nampak kan dalam poster kat atas tu band apa je yang buat show? Shaye pun tak berapa nak ingat sebenarnya. Hehe. Layan saja. Antaranya Funky Doryz, Heart-A-Attack, Sunday Workers, Stringthesizers, Sky Juice O' Beng, Bottlesmoker, dan Happy Sibling.


Alohhhh, kamera tak berapa nak canggih la. Ramai juga yang turut hadir untuk support band-band indie ni. Ada banyak genre untuk setiap band ni bawak. Muzik diorang berbeza-beza malam tu. Suka suka suka.


Yang ni band mana ye, shaye lupa. Dia bawak lagu metal. Sempoi habis. Vokalis dia, macam awie dah aku rasa. Haha. Best best best. Layan persembahan diorang yuk.

video

Okey seterusnya, meh layan persembahan dari band Happy Sibling pulak. Ini band dari Klang ni. Chaiyoook! (mentang-mentang la ko orang Klang, cik Nemo)

video

Alohhhh, bateri handphone dah nak habis masa ni, tak boleh nak record banyak-banyak. Tapi keseluruhannya, semuanya band-band yang best-best belaka. Yuhuuuuuuuuuu!


Ini gambar supporters kepada salah sebuah band malam tersebut. Hehe. Kitorang support band "abang-abang", means band otai la kunonnya. Haha. Rasa macam best la jugak kan sebab band "adik-adik" tabik spring kat band "abang-abang" ni. Hehe.


Disebabkan kitorang datang untuk support band "abang-abang" ni, adakah kitorang ni dipanggil "kakak-kakak" pulak? No no no no. Hahahaha! Adik-adik, kakak muda lagi okey.


Itu band "abang-abang" yang dimaksudkan. Hehe. Sunday Workers. Dah jum layan persembahan diorang.



*Pesanan untuk Sunday Workers :
Bila dah glamour nanti jangan sombong-sombong dengan kitorang okey. Chaiyoookk! Good luck untuk korang.

No comments:

Lazada Philippines