Wednesday, April 6

Jatuh bangun sendirik dalam disco pastuh makan besar !

Salam semua. Good morning. Dush. Tangan kiri shaye sakit ni. Sebab? Semalam jatuh bedebuk kat dalam tempat disco skating tu. Tapi tak bermakna tangan sakit tak boleh nak update belog kan? Terpakselah taip sebelah tangan je. Tahap kelajuan menaip juga berkurang. Adush. Actually semalam adalah hari outing untuk opis kitorang, aktiviti bulan lepas kan Pyjamas Party so aktiviti untuk bulan ni ialah pegi disco! Opppss, disco skating ye kawan-kawan.

Bertempat di Subang Avenue. Lepas kerja semua terus bergegas ke sana. Masing-masing excited sebab first time kott. Selalu kan kita tengok orang main ice skating kat Sunway Pyramid tu pastuh gelak-gelakkan orang bila jatuh, kali ni masing-masing debar takut jatuh. Haha. Apa-apapun amek gambar dulu. Wajib!


Bergambar kat luar tempat itu. Masa ni tengah tunggu yang lain tak sampai-sampai lagi. Rupanya diorang siap tular-tukar baju semua lagi. Patut le lambat benar. Cett!


Siapa nak pegi sini boleh pergi. Best! Kat tingkat atas sekali di Subang Avenue. Bersebelahan dengan Subang Parade ke Carrefour entah. Lupa. Tapi dekat area-area situ lah kan.


Okeh, taknak lepaskan peluang amek gambar dalam keadaan yang sangat ayu. Konon-konon ayu aje ni. Chuak masa ni. Tak boleh bayang reti main ke tidak.


Bergambar bukan main excited. Kau masuk tengok dia main ke tidak.


Dalam Subang Avenue ni takde ape benda pon, kosong aje tau. Sebab baru lagi kot. Memang kosong pon, ada beberapa kedai aje.


Jemput masuk semua.


Kitorang. Ada nampak muka chuak keh? Takkan?


Ayu kan? Ye, nanti shaye pakailah tudung betul-betul.


Itu Mamod. Programmer from India.


Celestine from Ghana. Kesian. Paling banyak jatuh semalam. Hari ni senyap sebab badan sakit-sakit. Hehe. Kesian gila.


Yang ni tak payah cakap. Bergambar bukan main, tapi ketar lutut tak nak main. Separuh jalan aje dia main, pastu patah balik. Hahaha. Masa mula-mula nak main, muka tak boleh blah pucat semacam pastu tangan gigil-gigil takut macam le masuk rumah hantu. Haha.


Yang ni pon bersemangat waja jugak nak main. Mula-mula bangun dah jatuh bedebuk. Terus ketar gigil lutut jugak. Haha. Nasib baik kepala tak kena kerusi masa jatuh. Isyh. Bahayes tau.


Masa ni shaye dah bukak kasut. Siyes berat gila kasut tuh. Shaye jatuh sekali sorang-sorang. Nasib orang tak nampak. Gila sakit. Mula-mula bajet tak nak main dah. Tapi ada instructor tu asyik ajar, terus semangat balik nak main. Bagus dia punya instructor bujang-bujang dan muda lagi. Aummmm! (mula nak menggatal)


Muka masing-masing. Haha. Baru lepas main skate ni. Peluh-peluh tak hingat. Tak payah pergi joging pon tak mengapa. Pusing 3, 4 kali pon dah peluh bukan main.


Again. Okeh peace!


Pinjam kasut jap buat bergambar.


Kami budak-budak intern.


Nah, video ni shaye jumpa kat Youtube. Boleh tengok tempatnya. Shaye nak record video tangan ketar sangatlah. Hehe. Best!


Dah puas jatuh bangun sendiri, kita pergi makan besar la pulak. Maklumlah, Flexiroam dah lancar. Boss belanja makan la kan. Suka suka suka. Jom kita pegi makan steamboat. Kali ni makan kat Restoran Amaree Hot Pot. Kat Subang Avenue tu jugak.


Masing-masing dah macam takde selera nak makan sebab masa ni tak larat gila. Badan semua sakit-sakit dah.


Muka penat.


Amek gambar adalah harus ye kawan-kawan. Untuk kenangan bersama anak cucu nanti.


Jemput makan itik. Psttttt, shaye tak makan.






Dah, jemput tengok ajelah kan. Nak ajak makan tak dapatlah. Hahaha.



Bergambar kenangan. Hmmm, penat dan sakit-sakit badan tapi sangat teruja. Aktiviti bulan depan apelah ek? Hehe.

1 comment:

✿ milly molly ✿ said...

wow! pnjgnye entry ni hehe
thnx follow me dear, done follow u back ^^

Lazada Philippines