Tuesday, April 5

Melalak di Alamanda!

Salam semua. Good morning! Ye, shaye tak habis update pasal aktiviti hujung minggu lagi. Entri ni adalah sambungan daripada entri Culik Bini Orang Buat Deting!. Lepas shaye kelluar dengan Puan Nasuha hari tu, tiba-tiba sepupu shaye call. Dia kata dia bengang sebab tak dapat nyanyi kat wedding kawan dia sebab takde minus one lagu yang dia nak tu. Pastu dia ajak shaye pergi karok kat Alamanda, Putrajaya. Haha. Shaye pon? Apelagi, dah lama tak melalak kan. Join ajelah.


Kitorang pergi bertiga. Sepupu shaye, boyfriend dia dan shaye. Actually kitorang nak buat pergi ramai-ramai antara sepupu-sepupu sebab masing-masing memang gila suka melalak kan. Haha. Ye, berebut microfon tu perkara biasa. Siap majuk-majuk lagi kan. Gila ah. Tapi kalau nak buat janji payah sket la masing-masing. So, tak payah excited sangat. Kalau ade, ade.


Shaye dengan sepupu shaye yang ini memang rapat dari kecik. Sebab masa dia kecik, Mama bela dia dengan adik dia. So, kitorang memang rapat la masa kecik. Dah besar-besar ni aje jarang jumpa sangat. Dia muda setahun dari shaye, tapi orang akan kata shaye lagi muda dari dia. Bukan sebab faktor tubuh badan tapi perangai dia matang skett.


Shaye dan microfon memang tak dapat dipisahkan. Biarlah suara macam katak pong. Haha. nasiblah, janji hilang stress. Stress ke? Haha. Ha, tengok aje lah gambar kenangan kitorang sepupu-sepupu ni.




Dah itu saja aktiviti minggu ni. Kita sambung aktiviti minggu seterusnya akan datang. Sekian terima kasih.

No comments:

Lazada Philippines