Tuesday, April 26

Sedihnya Bila Ex-Boyfren Dah Jadi Tunang Orang #EhYeke

Salam semua. Ehem! Rajin pulak shaye update belog kan? Biasalah, entri curi tulang. Idea mencurah-curah ke ladang belog. Ladang keh? Haha. Okay, pagi-pagi tadi masing-masing post video ex-boyfren shaye #perasan kat Facebook. Yang paling best, semua mengaku tu boyfren diorang dah jadi tunang orang. Haha.



Sure ramai gadis-gadis kat luar sana iri hati dengan tunang si Ashraff Muslim ni. Yelah, ramai peminat tu. Shaye pon salah seorang peminat beliau. Haha. Yelah, dah la hensem, baik, pentingkan agama, dan lain-lain. Tapi dia bukan ciri-ciri #lelakibadang shaye. Boleh? Haha. Lelaki Idaman Malaya dah jadi tunang orang, so sila cari orang lain okay kawan-kawan. Takmo sedih-sedih. Tak sabar nak tengok diorang menikah kat Tanah Suci Mekah. Semoga diorang bahagia hendakNya.


#gegetjari menatap video ni. #jeles!

14 comments:

OreO HitaM said...

Ceh..ingat ex sungguh2 td..wekk!! (tertipu)

Cik Elyn said...

ehem! :)

cik Nemo said...

elyn: ehem! :)

cik Nemo said...

oreo: hehe, actually mmg ex sunggoh2 dah tunang pon..:)

Pojiepooh Abdullah said...

Ramainya mengaku ex dia, nak tumpang gelaklah.. Hahahah!!
Apa2 pun baru tunang meriah dah nih, kawen camno la laie..
Tak sabor nak tunggu majlis cik nemo pulak..
**larekkkkk!!

PojiePooh; Hanya Satu...

[sutera kasih] said...

semua gadis semalaysia kecewa hehehe

cik Nemo said...

pojiepooh: doa2 supaya cik nemo cepat tunang! :)

cik Nemo said...

sutera: tahu takpe. hehe

Encik Psychopath said...

tak betul ni.

.::WaNiE::. said...

**kekekekek tumpang gelak baca komen dulu


Majlis Pertunangan yg sangat indah


**ok doakan cik nemo punye pertunangan jugak lebih indah dari ini..yg penting indah di hati cik nemo sendiri hiks

aminn

Arief Arf said...

takpe la sekali sekala berangan. kesian.
hehehe

cik Nemo said...

Encik Psychopath : apelah yg tak betulnya. hhaha

cik Nemo said...

.::WaNiE::. : insyaAllah. Hehe!

cik Nemo said...

Arief Arf: Kesian kan? Hehe

Lazada Philippines