Wednesday, May 4

Buat si perindu pari-pariku

Salam uols. Rindu tak? Rindu tak? Haha. Seronok cuti lama skett duduk rumah. Jap jap, duduk rumah ke? Hareeemmm! Berjalan aje kerjanya kan. Takpe-takpe. Yang penting dapat jugak melepas rindu dengan pari-pariku. Dia takde kat rumah, shaye sanggup pergi cari dia kat Kapar, Klang (rumah family dia)


Lama jugak shaye tak update perkembangan Syamimi kan? Siyes dia dah besar panjang. Anak dara dah weh. Gigi pon dah penuh, dia dah pandai cakap. Mulut  becok. Kalau boleh semua benda nak tanya, semua benda nak ikot. So, masa-masa ni kena tunjuk contoh yang baik untuk dia. Buat si perindu Syamimi, nah video dia. Si budak nakal ni tadek keje.

video

Ayat-ayat wajib dia :

MANA? (Setiap kali kita cakap ape-ape)
COMEY TAK? (Setiap kali dia pakai something kat badan dia)
APA TU? (Setiap kali dia tengok kita buat apa)
SEBOK! (Setiap kali bila orang kacau dia)

7 comments:

Salmiza S. said...

tomei ank buah.... =)

cik Nemo said...

bukan anak buah, anak angkat! :)

farysa said...

boleh byg cm mne die ckp ayat2 wajib tu
comel !

cik Nemo said...

hehe. memang sgt comel! :)

.::WaNiE::. said...

comey la mimi ! hahaha

phreak-id said...

serius memang cute. kem salam kat dia. heheh


Terbaru >Jejai Nyampah Dengan Eyriqazz? phreak-id Lagi Benci! >Movie Review : Fast Five >Osama Bin Laden Killed? Are We Losing a Hero or A Villain?

Encik Psychopath said...

Haha. Kata2 yg comel.

Lazada Philippines