Friday, May 20

Followers dah 6++? Ni yang nak buat giveaway nih? Okay tak? Tolong respon!

Salam semua. Selamat petang! Actually dah nak balik kerja dah ni tapi sempat lagi nak update belog kan, maklumlah bizi sangat kat opis. Tak sempat nak update. Aktiviti hujung minggu tak update-update lagi kan. Haiyoooh! Tunggu saja ye dek non. Kalau free, hakak update tau! Don't worry idok le belog ni dibiarkan berkurun kan. Kan?

Sedar tak sedar dah 6++ dah bilangan followers belog cik Nemo. Thank you so much uols! Even idok le ramai berkoyan-koyan ade jugak le yang sudi nak follow kan, itu pon kalau baca belog ni. #ops. Hahaha. Okaylah, cik Nemo baik hati nak buat giveaway lah. Khas buat follower cik Nemo. Takpun sape nak follow boleh follow cepat. Okay tak? Tapi risau tadek sape yang sudi pulak. Maklumlah bukan blogger letop macam uols kan. So, shaye tanya dulu awal-awal kat uols. Setuju tak kalau shaye nak buat giveaway?

Nak bagi apa? Meriah uols! Don't worry, semuanya ditaja. Terima kasih kepada Zeera Boutique sebab berbesar hati nak menaja giveaway julung-julung kalinya ni. Kalau uols nak shopping boleh add kat FB okay. Actually Zeera Boutique baru je bukak kedai. Sila support ye. Maceh.  Okay, sambung kepada tajuk asal. Actually shaye dah pilih nak bagi apa kat uols. Giveaway untuk uols ialah sehelai baju / Handbag.


Antara 3 baju kat bawah, uols boleh pilih salah satu





Agak-agak tak cukup ramping, boleh pilih salah satu antara dua handbag ni.




Menarik tak? Kalau agak-agak menarik sila respon. Tinggalkan komen kat entri ni. Kalau ramai yang respon, shaye akan meneruskan buat giveaway ni. Tapi kalau agak-agak macam takde respon, niat nak buat giveaway akan terbatal serta-merta. Tunggu berzaman la cik Nemo nak buat giveaway lagi. Hahahah!


p/s : Ingat! Respon tau !

20 comments:

[sutera kasih] said...

SAYA SETUJU!!! hehe

farysa said...

nak nak!
buat la
farysa suka kalau hadiah freeeeeee
=D

**YaNa YassiN** said...

setuju,... boleh sangat !!

iBu aDaM aLiShA said...

ehem2 baju tue sume mcm aku nak jer...hahahahah~~~

Heidi Shafiq said...

utk lelaki xde ke?

Almade Nespesor said...

buat laa .. buat laa.. giveaway tuh =P

ziana said...

Buat jgn tak buat.. Buat skali special gift utk Follower Nom.614..Akak ler tu..He.he..

cucu umie said...

bt shje giveaway tu..huhu hadiah tu boleh bg awex..lala

cik Im said...

buat jgn xbuat..if bj, yg no2..handbag no1 :) weee~

Kaoshi said...

hehehe... cool

Sila lawat: Kaoshi Troll

Anna Boleyn said...

wow wow! nak! saya nak baju hitam ngan hbag coklet. hahaha

wat lah cik nemo! saya setuju!

enyheartsdiamond said...

menarik! menarik! tp saya suka beg kuning! :D

jaja_ben said...

saye suke hadiah :)

Aisya said...

Setuju... nak baju la... hehehe...

Aisya said...

setuju... nak baju...

.::WaNiE::. said...

saya adalah cukup ramping untuk baju no 2 hahahahahahah


lawa oit !!!!!

Amni said...

nak jugak... suka beg hijau lumut tu dear... cantik.... hihi... baju tu mungkin besar kalau saya pakai... hahahha...

J.M.R said...

RESPON!

sila teruskn GA nih...:-p

Redbloodsnow said...

lawa² nah ar baju² yg di hadiahkan nnti...ailike!

Puan Saira Azura said...

henbeg kaler cekelat tu ok gak

Lazada Philippines