Friday, May 6

Jom join SelangorLicious?

Salam semua. Yeah! Good morning to everybody! Sorrylah kalau entri kejap muncul kejap tenggelam. Maklomlah keadaan yang sangat bizi tak mengizinkan nak update setiap masa. Nak curik-curik tulang masa kerja pon tak sempat sebab shaye kena buat banyak kerja dalam satu masa. So, hasilnya taip siap-siap publish esok pagi. Senang kerja. Bukan apa, tak senang okay bile tengok belog terbiar. Susah hati. Blogger je paham perasaan ni. Kan? Eceh!


Terus kepada tajuk, SelangorLicious. Uols pernah dengar tak? Alah yang buat pertandingan makan-makan tuh? Isyh uols ni kan. Kepada yang dah tahu, baguslah sebab uols boleh join pertandingan terus. Ni kepada yang masih tak tahu ni shaye nak habaq mai kat uols. SelangorLicious ada buat contest untuk blogger di luar sana yang suka sangat review kedai-kedai makan best. Lagi-lagi kedai-kedai makan yang berada kat Selangor ni. Tak percaya? Nah klik SINI.


Hadiah? Sangatlah menarik ye kawan-kawan. RM5000 tunai. #ambekkau. Bukan susah pon, MAKAN, TULIS, dan MENANG! Eceh! Tu pon kalau blog post uols betul-betul terbaikkkkk la kan. Tapi takpe, at least uols boleh cuba kan? Tarikh tutup 31 Mei 2011. Masih sempat lagi kalau nak join. So, apa uols termenung-menung lagi? Pegi makan, ambek gambar banyak-banyak pastu tulis, dan submit  terus kat SelangorLicious !


Nak tahu maklumat lebih lanjut? Boleh klik link di bawah ni. Sekian terima kasih. 

http://selangorlicious.my/
SelangorLicious -Facebook
SelangorLicious -Twitter

1 comment:

Salmiza S. said...

wah..!! besnye competition neh... =)

Lazada Philippines