Friday, May 6

Nemomimosh berwajah baru !

Salam semua. Amacam? Perasan tak? Perasan tak sesuatu yang lain bila uols bukak belog shaye? Tak perasan tak tahulah kan. Kan? Ye, betul. Belog shaye sudah bertukar wajah! Actually shaye sendiri dah bosan tengok belog shaye cenggitu aje gayanya. So, shaye upgrade la secara berperingkat. 

Kalau uols mengikuti perkembangan belog, baru-baru ni shaye ada buat perubahan sket dari segi kedudukan dalam layout. Header dan background memang shaye sengaja tinggalkan last-last sebab takde masa sangat nak buat header baru. Asal buat je mesti rasa macam tak best. Header baru ni okay tak? Ada rumput-rumput sket, actually nak cover sket shaye duduk tak sopan tu. Hahaha.


Bukan tuan je nak pakai susuk, tapi belog pon dah tambah susuk aihh! Haha. Orang kata kalau pakai susuk, pantang-larangnya jangan makan sate kan? Kan? So, pasnih jangan offer-offer gambar sate kat belog shaye sebab dia dah start pakai susuk ! Sekian. Bye. Hahaha !

6 comments:

nanad said...

nice header ;D blog ni pakai susuk apa?hehe

Abang Long said...

Salam...cantek dan kemas. Agak2 lepas ni nak tukar lg x? hehehe

tetaufiq said...

nomooooooooooooooooooo yg tantekkkkkk ;)

[sutera kasih] said...

wahh dh tukar make up la cik nemo..cantikkk hehe

Salmiza S. said...

simple n nice..!! =)

Lovely Emy said...

haah, simple, suka, senang baca :)

Lazada Philippines