Thursday, May 19

Siapa yang nak buat kerja part time atau cari side income? Yang gila Facebook + Twitter amat digalakkan.

Salam semua. Macam mana cuti semalam? Best? Shaye? Duduk rumah saja. Maklumlah sejak kes simbah-simbah asid bagai, Mama tak bagi keluar sangat. Dah macam perintah berkurung rasanya. Huhu. Berbalik kepada tajuk, kalau ada yang perasanlah kan, kat Facebook shaye tengah hangat mengajak uols untuk join kerja part time kan? Kan? Maklumlah Flexiroam dah lancar, so kita terjun dalam bidang marketing pulak. Eceh. 

Actually kan, mungkin ada yang salah faham kerja apa yang shaye buat. Yelah, mana la tahu shaye ni masuk MLM ke Skim Cepat Kaya ke. No no no ! Tak hingin okay. Actually company tempat shaye bekerja sedang mencari siapa-siapa yang nak buat part time. Part time sebagai apa? Part time jadi sebahagian dari Social Media Team takpun Promoter Team kami. Berminat? Tak faham? Meh shaye explain. Sebelum tu meh baca dulu antara feedback yang shaye terima. Actually ada banyak lagi, tapi malas nak tampal semua.






Dah baca? Faham sket tak dari conversation kat atas? Still tak faham lagi? Dont worry cik Nemo akan explain kat uols. Kami memerlukan siapa-siapa yang berminat nak buat part time. Uols boleh pilih samada nak jadi sebahagian dari Social Media Team takpun Promoter Team. Apa kerjanya?


Social Media Team : Promote mengenai Flexiroam kat Facebook & Twitter atau laman sosial lain.
Promoter Team : Promote mengenai Flexiroam dan kat mana-mana expo. (Setakat ni KLIA)


Faham? Don't worry, pihak kami akan tunjukkan apa yang perlu dibuat kalau uols tak berapa faham sangat dengan kerja-kerja yang nak dibuat. Untuk Social Media Team tu lepas uols duduk promote sana sini, kena hantar report (print screen) pada kami. Yelah nak membuktikan yang uols betul-betul buat kerja kat rumah. Untuk Promoter Team, uols kena train dulu dengan kami lepas tu baru boleh join promote Flexiroam kat KLIA atau mana-mana expo nanti.


Ganjarannya? Untuk Social Media Team, kami tawarkan RM500 sebulan manakala untuk Promoter Team, kami tawarkan RM150 untuk 8jam sehari di expo. Cemana? Menarik? Dah kata pon part time kan. Bolehlah untuk siapa-siapa yang nak buat side income atau part time ke.


So, kalau berminat sila emailkan resume uols ke bazooka@flexiroam.com secepatnya.


Kalau berminat nak tahu  tahu sebarang update, uols ada Facebook? Sila request untuk join group The Bazooka Flexiroam Mobile Team. Sebarang pertanyaan kalau tak faham silalah tinggalkan komen

2 comments:

TenangSudey said...

waaaaaaaah menarik nih...

Momok Nadim said...

MOmoK nak join..boleh x???

Lazada Philippines