Friday, June 10

EKSLUSIF : Sorry saya dah ada boyfren. Jangan mintak nombor telepon saya lagi. #pekupmulut

Salam semua. Ehem, sebelum shaye kenalkan kat uols bagi shaye nyanyi lagu ni dulu boleh tak? Setelah berbulan-bulan hidup sebagai ibu tunggal, akhirnya shaye dah jumpa bakal bapak tiri untuk anak angkat shaye. Eceh! Lagu ini adalah sempena perkenalan kami. Sempena dengan nama manja dia jugak. Ahmad. Comel! Dah jum nyanyi sama-sama!


Ahhhhhh......Ahhhhhhhh........Ahmaaaaaaaaaad! #jelingmanje



Pertama kali si aku malu-malu,
Saat ku dekat ku ragu2
Mungkinkah dia suka padaku
Ah Ah Ahmad…


Ternyata tanpa ku duga-duga,
Aku terima salam darinya
Bergetar saatku membalasnya,
Ah Ah Ahmad…


Dialah idola,
Dialah superstar,
Mampu menggetarkan ranah jiwa


Dia yg ku nanti,
Selalu terpuji,
Ingin ku dekat, selalu ku dekat..


Ahmad…
Kau selalu dihatiku
Ahmad…
Luluhkan keangkuhanku,
Ahmad…
Ingin aku cepat-cepat,
Bercinta dengan lelaki paling hebat..


Ahmad…
Peribadinya sederhana,
Ahmad…
Tiada banyak bicara,
Ahmad…
Ku tak mahu lama-lama,
Mendekat kepadaku dengan segera..


Ah Ah Ahmad….
Ah Ah Ahmad….
Ah Ah Ahmad….Ah Ah Ahmad

Uols boleh add dia kat Facebook, dia tak kesah pon. Eceh! Kenalkan kat semua, Ahmad Seth Tan. Taknak kalah kan! Jejaka Idaman Malaya buat masa sekarang. Haha! #berangan




Angkat kasut, #larilajulaju!

6 comments:

nanad said...

ahah..ahmad seth tan rupanya ;D

cik helena said...

boleh belah.hahahaahah!

Miss Xyz =) said...

siaplah yg create fb utk Ahmad Seth Tan tu?

syufaa said...

ahahahahah!!
ahmad seth tan!
mujur syufa x bpe tgk sgt cite tu..
klau x..msti syufa add, even tu bukan seth tan yg real! :P

Kaoshi said...

sedangkan org yg dah kawen boleh cerai, apatah lagi org yg baru nak bercouple ni.. boleh minta nombor tak? haha...

Sila lawat: Kaoshilogy

Awan said...

perghh..npa gi ltak gmbar jejaka jmbu singopore lak??

Lazada Philippines