Monday, June 6

NEW : Shortlist pemenang Giveaway Belog Nemomimosh Peringkat Kedua!

Salam uols. Good moning! Pagi-pagi shaye dah koyak-koyak kertas untuk cabut undi. Mesti uols tertunggu-tunggu kan? Biasalah, shaye memang suka bagi suspen. Haha. Btw, thanks kepada Zeera Boutiquee yang menaja giveaway kali ini. Uols boleh shopping-shopping kat sana kalau tak menang. Zeera Boutiquee boleh tawar harga khas untuk stok bulan Jun. Tak percaya? Pi terjah!


Okaylah, tanpa melengahkan masa, di sini shaye nak umumkan shortlist peringkat kedua yang berjaya melayakkan diri ke pusingan akhir. Debor tak? Debor tak? Cabutan undi shaye buat kat opis atas bantuan rakan sekerja. Dia yang cabut undi. Thanks to her. Berikut adalah peserta yang  berjaya untuk shorlist peringkat kedua :
  • 90
  • 124
  • 109
  • 114
  • 30
  • 111
  • 52
  • 101
  • 38
  • 136
  • 98
  • 106
  • 92
  • 119
  • 34
  • 77
  • 12
  • 128
  • 50
  • 104
  • 99
  • 25
  • 11
  • 14
  • 86
  • 65
  • 88
  • 42
  • 93
  • 113
  • 61
  • 123
  • 22
  • 141
  • 37
  • 134
  • 131
Tahniah kepada yang tersenarai. Yang tak berjaya takpe, takmo sedih-sedih. Next time punya Giveaway boleh cuba lagi. Hehe. Ok tunggu peringkat ketiga pulak. Peringkat ketiga adalah peringkat akhir dimana hanya SATU cabutan dibuat berdasarkan shortlist kedua ini. Dan itulah pemenang Giveaway Belog Nemomimosh! Nantikan!

9 comments:

PinkUmmi said...

No 38 melaporkan diri...:)

dayang said...

ala..sy x dpt..huhu..sedih..nak baju korea2..hehe..anyway, gudluck para pemenang! :) nnt buat lg GA mcm ni ye..best!

syufaa said...

aisehhh..
no 1 dh xdek..
huhu..xpe2!
xde rzki..hehe..gdluck utk yg lain! =)

eienrazak said...

alhamdulillah terselamat.. :D

shera haifa said...

77 datang tngok. no ada..

amandawawa said...

x sangke sye dpt !!!! hehe...alhamdullillah .. rezeki saia!! thankss

Mohd Shukri Fadzillah said...

AARGhH!! macam tak percaya! Tahniah kepada yang tersenarai untuk pemilihan kali kedua! hehe! Alhamdulillah.... kepada yang tidak tersenarai jangan putus asa!~ try again next time ^_^

enyheartsdiamond said...

alaaa.. da tak bertuah la :|

siezuka... said...

ala sedih tak der ... (

x per lain kali buat lagi k..

good luck to short list terpilih..

Lazada Philippines