Friday, June 3

NEW : Shortlist pemenang Giveaway Belog Nemomimosh

Salam semua. Hai uols! #lambaitangan. Sori sangat-sangat sebab lembab dan baru terhegeh-hegeh nak updated belog. Selagi tak selesaikan hal Giveaway ni, selagi tu la hati tak tenteram. Mesti uols tertunggu-tunggu siapa pemenang kan? Apa-apapun thanks sangat-sangat kat uols yang dah join Giveaway. Yang terlepas tu, tunggu next Giveaway okay? Alhamdulilah, ramai jugak yang join. Semuanya adalah seramai 141 orang. Sweet je number. Hehe.

Actually shaye nak cabut undi terus tapi rasa macam tak adil la pulak kan sebab ramai sangat kot peserta. Jadi, di sini shaye cabut undi secara berperingkat. Ini adalah peringkat pertama, ada 3 peringkat semuanaya. Shaye akan bagi shortlist. Baru suspen sket! Jadi uols kena keep in touch okay. Yang takde dalam shortlist maknanya uols tak bertuah untuk kali ini dan boleh cuba next time. Jangan sedih-sedih tau. Ok, ni antara 72 yang bertuah buat masa ini :

  • 86
  • 66
  • 98
  • 119
  • 13
  • 2
  • 48
  • 109
  • 76
  • 38
  • 104
  • 140
  • 16
  • 131
  • 125
  • 94
  • 101
  • 32
  • 12
  • 7
  • 40
  • 1
  • 54
  • 116
  • 61
  • 31
  • 77
  • 80
  • 18
  • 96
  • 30
  • 65
  • 128
  • 28
  • 136
  • 33
  • 42
  • 129
  • 50
  • 114
  • 93
  • 113
  • 72
  • 14
  • 92
  • 59
  • 37
  • 6
  • 46
  • 125
  • 20
  • 133
  • 134
  • 64
  • 52
  • 106
  • 9
  • 141
  • 34
  • 57
  • 25
  • 123
  • 22
  • 11
  • 8
  • 99
  • 111
  • 5
  • 3
  • 124
  • 88
  • 90

Dah check nombor bertuah uols ada ke tidak? Ke tak tahu mana satu nombor uols? Boleh check SINI. Tahniah kepada yang ada dalam shortlist, kita masih belum boleh tahu siapa pemenangnya sebab kita masih ada 2 peringkat lagi. Tungguuuuu!

p/s: Kalau ade nombor yang naik dua kali, sila bagitahu eh. Thanks sebab tolong check dan tinggal komen. Shaye dah update baru. Lupa nak bagitahu, shaye cabut undi guna benda alah INI. Jadi tolong check tau. Mata shaye ni bukan perasan sangat. Thank you!

26 comments:

SYAFIQAHSALEH said...

alhamdullilah ada dlm list..133 :)

Odah + One = OdahOne said...

alamak nmbor xnaiklah...mcm tikam no. ekor pulak...hoho...no probs congratz pd yg ada no. kt atas ni...

Cik Purple said...

sedeynya!! 102 takde la..:'(

btw, tahniah tuk mereka yg dah menang yea..:D

Cute MuM said...

kenapa no 34 ada 2 kali?

tiefazatie said...

yeay!alhamdullilah..ada number 141..=)..moga ifa bertuah..=)

syufaa said...

oh no 1 ade! hihi :D

iBu aDaM aLiShA said...

yeay ader disitu no #5..:)

Telaga Putih said...

78 xda la pulak.. :(

Cahaya Mama said...

alamak!,.no jiran2 CM sume naik,.CM xde no,huhu,.xpela,lenkali cbe lg,.hehe,.thniah pd yg ade no,.

shera haifa said...

alhamdullilah,. 77 ada d c2

fiezahkecik said...

fuh! no 80 ada :D

dr.fatin.to.be~ said...

no 13 ada 2 kali jugak..

cik Nemo said...

Uols boleh check balik tau!

MiSS Fyda said...

alamak... macam x ja... xpa.... tahniah yg berjaya

emeera asnary said...

mcm mcm 7 adaa.. tp bila tang 17 ???

x pe lah ;)

Lissa said...

ehh no 88 ade lah:)

cik yaya said...

alhmdulilah, ada dlm list.. harap2 ada lah luck kali ni

zuneta said...

ada...no 66...

::sarah:: said...

98.Nor Amni Sarah : http://amni1106875.blogspot.com/2011/05/giveaway-belog-nemomim0sh.html

=)

tapi 2 pringkat ag kan? tahniah kat smua =)

eienrazak said...

alhamdulillah ade dalam list,42 :D

[sutera kasih] said...

alhamdulilah peringkat 1 lepas! :)
hope ada lucky next stage hehe

Siti Suriani said...

eh..ade rupenyer.. 116.. :)

M.E Z.A.F.I.R.A.H said...

58 xade....huhu

mimi said...

alaa sedihnye number 15 takde. 14 ngan 16 jer ade. ya Allah hampa gilaa :'((

Mohd Shukri Fadzillah said...

alamak... baru nak eksaited hehe.. tapi Alhamdulillah ada masuk! huhu 3 kali saringan tuuu... agak2 dapat ke tak? kita berserah aje =P good luck to all lucky 1st draws! see you in the next phase

enyheartsdiamond said...

eyh, no 6 ada lah! yeehuuu! :D

Lazada Philippines