Tuesday, July 5

Majlis #satucintaduajiwa (PART 1)

Finally. Yeahhh.. I'm Taken.

Salam. Syukur Alhamdulilah semuanya berjalan lancar seperti apa yang dirancang. Mungkin masih ramai yang tak tahu yang Majlis #satucintaduajiwa berjalan dengan lancar 3 July kelmarin. Ape kebendanye Majlis #satucintaduajiwa tu kan? Sebenarnya kami pilih nama #satucintaduajiwa tu sebagai Majlis Pertunangan shaye dan #tunangkite. #ops.

Poster #satucintaduajiwa juga telah dipaparkan di blog dan Fb shaye dan #tunangkite. Ramai yang tak faham maksud poster tu dikeluarkan. Mungkin pada orang shaye tengah tayang gambar boyfren. No no no. #ops. Actually majlis ni memang dirahsiakan pada awalnya. Hanya orang terdekat je yang sedia maklum. Minta maaf kepada yang terlepas pandang atau yang tak dijemput. Tapi jangan risau, majlis sebenar kami akan jemput semua. 
MyHotComments.com






Dan hari ini, shaye telah pun menjadi tunang kepada Mohd Fauzi Bin Abdullah. Alhamdulilah.

Banyak yang nak shaye kongsikan mengenai kisah kami di sini. Uols tunggu je la update seterusnya. Ini baru PART 1. Tak tahu la ada berapa part. Tungguuuuuuuuuuu! #muntahhijau la uols baca pasal cerita tunang nanti. Saboooor je lah okay!  

11 comments:

cik helena said...

tahniah..cantik sangat lah!!

✿ cikcimi said...

congratz nemo dgn pojie !! :)

tia said...

bestnyeee! tak sabar nak tunangggg jugak ni. kehkhekeh :)

cik ems said...

congrats nemo!
seronoknyee. :)

intanurulfateha said...

comelnyewwwww! hihi suke!

cik Nemo said...

@cik helena: Tq cik hel!

cik Nemo said...

@ ✿ cikcimi: Maceh! Doakan kitorang tau!

cik Nemo said...

@tia : amboi tia, saborrrrr!

cik Nemo said...

@cik ems : tq tau!

cik Nemo said...

@intanurulfateha : omeyyy tak? Ngeeee!

[sutera kasih] said...

okey, aku ketinggalan..uwaaaaaaaa

tahniah cik nemo !!
akhirnya jd tunang org suda :)

Lazada Philippines