Friday, July 8

Majlis #satucintaduajiwa (PART 6 - AKHIR)

Terima Kasih Semua....

Salam semua. Good morning! Okay ini last shaye update pasal majlis #satucintaduajiwa. Takde ape dah nak update cuma nak ucapkan terima kasih banyak kepada semua yang terlibat secara langsung atau tak langsung sepanjang majlis. Lepas majlis hari tu, kami pergi photoshoot skett pastuh sempat buat vlog kejap. Layan je lah okay? Jeng jeng jeng !

video

Ehem, nak tambah skett. Thanks kepada semua yang sudi hadir dalam majlis kami. Doakan yang terbaik buat kami, doakan semoga jodoh berkekalan. Amin. Maaf sekiranya kami ada melukakan mana-mana pihak. Yelah mana tahu ada terkasar bahasa, tercarut satu dua, terbengangkan siapa-siapa, kami mohon maaf okay?

Tamatlah telenovela dalam majlis #satucintaduajiwa. Terima kasih kepada yang rajin mengikuti perkembangan telenovela ini. Ececececeh! Shaye memang tak letak gambar sangat kat Fb tapi shaye tampal kat belog je. Thanks jugak kepada bloggers yang sudi buat entri pasal majlis ni. Ni yang shaye jumpa la kan, kalau ada lagi bagitahu shaye nanti shaye link kan. Eceh! Kalau nak baca boleh klik link-link kat bawah. Tq sangat !
  1. #SatuCintaDuaJiwa menjadi Satu by IbuAdamalisha.
  2. Congrats #BFF by Ain.
  3. Selamat Bertunang | Era & Fauzi | Cinta Blogger | Pojiepooh & Nemomimosh by Natasha.
  4. Selamat Bertunang Pojiepooh by Heze Zamri.
  5. Jodoh Blogspot by EykaMeow
  6. Jodoh Blogspot 2 Sambungan Dari Entri EykaMeow by HanaLoveNest.
  7. Majlis Pertunangan Pojiepooh dan Nemomimosh by The Gorgeous.
  8. Selamat Bertunang #engkuF dan #errapazira by #tunangkite
Akhir kata, doakan kebahagiaan kami berkekalan. Doakan semuanya berjalan lancar. Doakan kami murah rezeki. Doakan yang baik--baik aje. Hehe. Sebagai penutup, nah tatap gambar kami masa photoshoot kat luar hari tu masa lepas tunang. Ini guna kamera biasa je shaye edit sendiri. Gambar dari kameraman tak siap lagi. Ni edit gamba tak sabor namanya. Okay tak?


Edited by myself.


Gambar asal.

"Photoshop memang boleh buat Magic kan???"

9 comments:

cik aiLebiu said...

congrates ya cik nemo :D

ReD Linda said...

TAHNIAH!:)

Pojiepooh Abdullah said...

Finally abes jugak ;p

PojiePooh; Hanya Satu...

enyheartsdiamond said...

nemo sayang! eny nak submit entri jugak :p

http://thegorgeousandfriends.blogspot.com/2011/07/majlis-pertunangan-pojiepooh-dan.html

btw, nemo sgt cantik pada majlis itu <3

kak ina kl (1) said...

tahniah buat kamu berdua..akhirnya khatam gak kisah pertunangan kamu berdua..duk kelang rupernya.

[sutera kasih] said...

fuhhh khatam jgk aku baca kisah korang ni hehe..

magic sgguh photoshop tu kan dpt hilangkan org hehe

congratz again dear !

pandapayed said...

wah.menarik.

lovely iera said...

tahniah cik nemo..da lame x mjengah blog kamoo..x sangke da btunang..

Amni said...

ok, done! Dah baca semua entri part 1-6... hehehe.. dah tak salah faham dah..=p

Lazada Philippines