Monday, July 11

Sayalah Pekerja, Sayalah Majikan.

Salam semua. Sorilah lama tak update belog. Nak kata bizi tak jugak. Tapi takde point nak update sebab sekarang ni duduk menganggur je kat rumah. Tengah cari-cari kerja, doakan shaye murah rezeki okay? So, bila dah mengadap lappy ni #doplohempatjam, daripada takde kerja jadi banyak kerja. Tak percaye? Tanya #tunangkite. (tiru ayat #makdaranyonya)

Sekarang ni ada banyak masa nak tengok-tengokkan belog, nak buat itu ini better buat cepat-cepat. Nanti bila dah dapat kerja takde masa dah. Dah lama sangat tak tengok apa yang tak kena dengan belog ni sampai tak perasan ada beberapa ada kecacatan macam menu tak function apa semua. So, inilah masanya nak betulkan balik coding ke ape ke. Okay lah, shaye nak buat kerja sendiri. Bagusnya kalau bekerja sendiri kan? #berangan. Nanti shaye update lagi okay?

List to do :

  1. Nak buat header #tunangkite.
  2. Nak betulkan tab menu belog ni yang dah lama tak function.
  3. Nak tukar ikon untuk shoutbox.
  4. Nak tukar background.
  5. Nak buang sidebar yang mengarut-ngarut.
  6. Nak jadikan belog lebih matang dari yang biasa. Eceh!



"Hai, saya Cik Nemo. Sayalah pekerja, sayalah majikan. Itu status saya."

6 comments:

intanurulfateha said...

cpt makeover belog! mesti santek ^^,

cik helena said...

comelnyeeeeeeeeeeeeeeeeee era!

.::WaNiE::. said...

pinjam spek. lawa beno

cik aiLebiu said...

ha betul2 time ni xde keja la kita cari keja seperti ubah suai blog..heheh..

Miss Xyz =) said...

hope ur wish come true.. InsyaAllah..

farhan said...

lama tu..dua pluh empatjam mengadap laptop..aku pun tgh menganggur..tgh cari kerja ni..tak dpt2

Lazada Philippines