Sunday, August 21

Iftar With My Sayang ! #BFF Forever (20 Ramadhan 1432)

Salam. Yuhuuuuuu! Salam Ramadhan buat seluruh umat Islam di luar sana. Dah masuk puluh-puluh hari kita berpuasa kan. *kira sendiri*. Alhamdulilah dapat jugak berbuka puasa semeja dengan #BFF kesayangan semalam. Actually plan nak buat #BFF gathering di  mana semua #BFF shaye duduk semeja berbuka puasa sama-sama. Tapi ada pulak yang buat 'janji manismu' terus tak jadi. Punah, musnah harapan. Patutnya berempat tapi at last berdua jugak. Frust sangat okay!


Disebabkan semua plan tak jadi, shaye dan #BFF IbuAdamAlisha tetap meneruskan plan sendiri. Takpelah deting berdua pon okay lah kan. Bajet nak bagitahu sumthing, nak bagitahu berita baik tapi takpelah biar simpan jadi rahsia je. Bertempat di SACC Mall, gigih hujan-hujan pon shaye gerak ke sana sorang-sorang. Memang ramai gila orang, nasib kau lah kan parking kereta tepi-tepi jalan je.


Awal-awal dah reserved tempat takut takde tempat nak makan. Nasiblah kitorang pergi sana awal. Hampir semua kedai full! Haiyohhh!


Sementara nak tunggu buka puasa, deting la dulu pi jalan-jalan kat sana. Sumpah makan hati sebab tengok bazaar kat sana ada jual macam-macam. Haihhh! Duit bape puluh hengget je ade hati nak shopping kan? Harapan. Dapat tengok je lah.


Model #berangan Focus Point. *ikut color baju*


Model #berangan Nokia. *ikut tema baju jugak*



Masa ni la nak borak-borak habis dengan dia. Yelahhh, pasnih tahun depan baru boleh hangout dengan dia atas sebab-sebab tertentu. Nak jumpa memang payah tapi semua tu kami atur dan plan betul-betul supaya semuanya lancar. Shaye kenal dengan dia dah lama sejak belajar kat Politeknik lagi, dan alhamdulilah dia kawan yang sentiasa bersama shaye susah dan senang sampai sekarang. Okay cukup lepas mengadu apa yang patut dengan dia, berkongsi cerita suka dan duka, tibalah masa untuk berbuka puasa!



Shaye berbuka puasa kat Secret Receipe.


Tapi #BFF berbuka kat Uncle K.


Apekah? Haha. Takdelah, kitorang berbuka puasa kat Noodle Station tengah-tengah antara dua kedai tu. Eh? Mana gambar makanan? #ops. Lupa nak amik sebab dah laporrr sangat!! Okay itu saja laporan pagi Ahad ni. Eh pagi? Tengah harilah! #okbai

1 comment:

ayie said...

nape tak ajak?? hehe.. lawa la model tu..hehe

Lazada Philippines