Saturday, August 20

My first try. Comel tak doodle kite?

Salam semua. Salam Ramadhan. Di mana shaye? Berisaran langsung dari opis di pagi Sabtu. Yuhuuuuuu! Hari ni tak banyak kerja sangat. Tu yang ada masa nak hapdet kan kan? Walaupun...... curi-curi. Ops!

 

Tadaaaaaa! Comel tak? Comel tak? Semangat buat kat opis nih. Pagi tadi belogwalking pergi ke belog Wan Hazel, #tetiba rajin nak try-try buat doodle. Wan Hazel memang rajin buat macam-macam tutorial. Ada tutorial yang shaye refer dari belog dia juga. Terjah la kalau rajin okay. Sambil berbelog, sambil kita belajar benda baru. Kan! Eh benda alah doodle ni buadak-budak ni dah start lama dah, shaye je baru nak try. Takpelah, at least i try. Hehe. Okay lah, later! Tengah merancang untuk memperbaiki mutu keunggulan belog pulak. #berangan sangaaat!

9 comments:

-✿Ayu✿- said...

comel2....

snOw sakura said...

cutenya!! =)

kinn said...

sangat chantek oke! ;)

saya_arief said...

xhensem la cik nemo..
tapi comell.
buat tuk den 1.
;p

Affan said...

first time ke?
comel dah ni.
kalau selalu practice, lama2 pro la nanti

M.E Z.A.F.I.R.A.H said...

comel... first try dh mcm expert dh..hehe

♥ Cik Cha said...

comel lah.. boleh buat utk i satu... ngeeeeee...

Encik Psychopath said...

nape tak secantik nemomimosh?

CucuTokMat said...

sis, i search doodle dekat gugel . and i terpikat dengan doodle nie. boley tak nak ambik and buat sbg header ??? ^_^

Lazada Philippines