Wednesday, October 5

Baby comel tetiba jadi baby tua.

Salam semua. Selamat petang. Kali ni rajin pulak hapdet belog kan. Dah lama sangat tinggalkan, ada idea terus hapdet walaupun.....curi-curi. Nahhh! Macam biasa kalau takde job sangat kerja shaye ialah melukis itu ini, tapi shaye tak pandai lukis tapi pandai trace. Eceeh! So, ini nak mantapkan skill tracing kononnya. Sebab shaye masih lemah dalam tracing. So, practice make perfect right? Ngeeeeee!

Asyik tracing doodle , kartun dan segala karakter je, kali ini try trace gambar betul. Shaye guna Illustrator sebab boleh hasilkan vector yang lebih cantik. Gila kau kena berangan lebih semasa tracing. Yelah kena pandai-pandailah lukis shadow ke, ape ke. Nahhhh shaye dah siap trace gambar baby yang sangat comel. Akibat terlampau berangan lebih muka baby jadi tua pulak. Adush. #tepukdahi

Tapi masih boleh dikategorikan baby comel kan?


Please kata YA!
#okbai

No comments:

Lazada Philippines