Friday, October 14

Cobaan demi percobaan.

Salam semua. Percobaan demi percobaan. Yuhuuuuuu! Setelah percobaan baby comel menjadi baby tua, rajin melatih tubi diri sendiri. Asal takde kerja je mula la hobi baru. Okay kali ni kita try trace lagi muka orang. Lama-lama dah boleh jadi pelukis jalanan rasanya. Bila dah pandai nanti, shaye nak trace muka sendiri nak tengok jadi rupa shaye ke rupa ape kang. 


Hasilnyaa. Tadaaaaaa!



Yang kiri gambar asal, yang kanan shaye buat. Tak sama 100% tapi ada la rupa sket kan kan? Takpe boleh cuba lagi. #lompatbintang. Sorry lah lepas ni dah malas nak hapdet pasal personal tapi belog ni dah jadi balai seni lukis negara pulak dah kang. Rasakan!





Mampoooo???? Huhuhu. Boleh cuba lagi! Chaiyokk!

4 comments:

[sutera kasih] said...

amboiii..blog ni pun dh berubah laa..more sweet !! hehe


ni sejak bila jd pelukis???cantik, serupa hehe..lukis guna apa ni?

Bro ahmad said...

wahh pandainya..photoshop ke ni?

Linda Said said...

rajin betol la cik nemo ni..

.::WaNiE::. said...

sumpah daku tak reti hahaha

Lazada Philippines