Thursday, October 27

Kite happy bila tengok kakak kite happy.

Salam semua.

Alhamdulilah masuk hari ni dah masuk 5 hari kelahiran Ahmad Izdihar Syakir Ahmad Syazwan. Syukur alhamdulilah dengan kehadiran beliau telah memberi seribu pengertian kepada kakak shaye dan suaminya. Penantian selama 5 tahun berakhir dengan tangisan kegembiraan mereka. Semoga kelahiran ini bakal menceriakan dan membawa sinar bahagia yang berkekalan hingga ke akhirnya. 


Ahmad Izdihar Syakir. Comel kann?

Actually sejak bertunang shaye dah tak pernah berjumpa dengan kakak shaye atas sebab-sebab bizi dengan urusan masing-masing. Selalu sangat sentap-menyentap sebab memang tak berkesempatan sikit pun nak berjumpa. Makan hati dengan status-status facebook dia sebab tak dapat bersama-sama dengan dia selalu. macam dulu. Homaii. #kesatairmata

Even kami dah berjauhan tapi hakikatnya kami masih lagi berhubung tapi tu pon sangat terhad. Masing-masing bizi sangattt. Even kami bukanlah ada pertalian darah tapi shaye dah anggap dia macam kakak sendiri.   Dialah tempat shaye mengadu, dia sentiasa ada bila shaye perlukan seseorang untuk meluahkan masalah. Btw, thanks sis! I miss you. Sangaaatt! :-')

Sejak kehilangan Fabby, shaye tahu dia sengaja membizikan diri supaya takkan rasa sunyi lagi. Tapi alhamdulilah Allah tu maha adil, hilang Fabby berganti Syakir. Anugerah terindah buat dia. Dan sekarang dia happy sekali. Dalam masa yang sama shaye juga turut happy.

   

Tak sabar nak pegi tengok Syakir nak ceciom dia. Nak pegi esok lusa tak sempat sebab shaye bizi dengan konvokesyen. InsyaAllah akan melawat jugak dalam masa terdekat nanti. 

Pesanan buat kakak kami (shaye dgn #tunangkite) :
1 - Dah ada Syakir jangan lupa kitorang ye!
2 - Doakan semuanya berjalan lancar.
3 - Jangan letak jawatan Dekan SKSM!

4 comments:

intanurulfateha said...

kak tash mmg dekan SKSM selama lamanye! kahkahkah

.::WaNiE::. said...

kite pun tumpang happy :)

cik helena said...

pesanan no3 tu kite palinggg sujka!hahaha

nt kite g lawat shakir sesama ea :)

Natasha said...

saya akan kekal.menjadi kakak kamu dgn tunang kamu. . . . pertalian kakak adik.x.semestinya kena lahir dr ibu yg sama kan. . . syg kamu ketat2 juga

Lazada Philippines