Tuesday, October 18

Siapa Dia? Mana Dia? Demam Nora dah tamat kita tatap gambar pulak.

Salam semua.

Moning everybody! #lambailambai. Sihat? Rindu tak? Rindu tak? Itu je lah soalan shaye kannnn! Malas nak say sorry kat uols sebab macam biasalah tadek masa sangat nak hapdet belog yang tak pernah lekang dengan sawangnye. Sampai berhabuk kau tamo hapdet kan kan. Takpelah, macam entri-entri lepas sure rasa macam pameran kat balai seni lukis negara, kali ni macam muzium negara pulak. Entri bergambar ye tuan puan sekalian.

Seperti yang semua sedia tahu, Teater Secret Life Of Nora dah pun tamat dengan berjayanya kalau tak silap shaye. Maklumlah shaye lah yang paling terlembab sekali hapdet belog katanya. Yelah mengikut entri lepas  teater start 29 Nov sampai 16 Oct. Congrats kepada yang terlibat sebab kita dapat respon yang baik dari semua penonton! *clap clap clap*. Yang tak berkesempatan tengok? Rugi tau. Jangan risau dengar-dengar ada tiket persembahan tambahan, last show Sabtu ni. Pegi cepatt! Okay dah la, menatap gambar jom.















Takmo puji banyak-banyak, cukuplah shaye cakap persembahan yang mantapp! Serious best dan tak rugilah uols pi tengok. Kann kann. Semua pelakon bersungguh-sungguh dan pandi berlakon. Yang paling mengujakan, hampir semua pelakon "terbang". Jangan main-main tau. 



Actually ramai tau blogger dan #retis yang kitorang jumpa, Tapi takdelah sempat nak ambik gambar dengan semua. Btw, seronok sebab jumpa ramai kawan-kawan baru. Tak baru sangatlah, kebanyakannya kita dah kenal, duduk bersembang dalam Facebook, Twitter dan blog. So, inilah kesempatan kami bersua muka.


Kita jumpa siapa? Dari kiri @myredfingger, @PwincesN, shaye dan #tunangkite


See? Gigih tak datang pakai baju kurung, baru macam Ana Raffali uols! Kemain sangat kann. Takdelah, actually lepas-lepas tengok teater kitorang nak berangkat terus pergi open house raya. Uols nak tahu tak, sepanjang bulan raya, setiap Sabtu shaye pergi opis pakai baju kurung sebab lepas kerja terus pergi majlis-majlis tertentu. Orang lain pergi opis macam nak pergi pasar je. Yelah Sabtu kann. So, feeling-feeling VIP sangat sebab bizi benor tiap minggu. 


Warna tema kami merah aummm aummm ye tuan-puan. 


Okay bertukar pasangan kejap, itu @hazeecsulaiman bodyguard kami pada hari tersebut.


Bersama Khallela, kembar Yuna kita. Alohh muka tak ready lah. Takpelah asal dapat tampal muka sama-sama cukup.


Kami bersama watak utama dalam teater ni. Tak dapat bergambar dengan tuan badan, bergambar dengan gambar pon jadilah. Sentap kejap. Hehe.


Kali ke tiga shaye tengok teater di Istana Budaya, kali ni dapat duduk seat mahal sekali. Yesssss! #lompatbintang. Thanks kepada @RedMummy!


Jumpa lagi dengan blogger-blogger #retis kita. Dari kiri Daniel Adie, Pojiepooh, Qarl_Haiqal, dan Hizami. 


Eh eh masih terjumpa lagi kawan-kawan yang lain. Dari kiri @hatisamronkin, @aisyalicious, @nemomimosh, @pojiepooh@hazeecsulaiman@PwincesN, @myredfingger. Rasakan semuanya twithandle Twitter. Agak-agak nak beramas mesra boleh polo molo diorang.


Okay last sekali tengok respon penonton pulak.


Retis sangat si baju merah tu kannnn! #larilajulaju

1 comment:

.::WaNiE::. said...

ayat selebriti jaket zara baju merah

"sungguh mengujakan"

teruja saya tengok komen dia hahaha

Lazada Philippines