Friday, November 11

"Mei Chen, will you marry me?". Kau mampoo?

Salam semua. 

Good morning. Hari ni date cantik kannn kannnn? 11.11.11. Semua pun teruja sangat, tapi sebenarnya takde apa pun yang menarik dngan date tu. Hari ni tetap hari biasa, semua orang pun kerja macam biasa. Agak-agak ada tak orang yang nak buat date hari ni sebagai date special diorang? Mana tahu kann ada yang kawin hari ni, couple ke, bersalin ke, memang best lah dapat date cantik. Pagi-pagi ni shaye duduk baca The Star Online dan tertarik dengan tajuk - Man 'sells' self online to girlfriend via Grouposal.

Mula-mula macam tak percaya sebab best gila si Mei Chen tu sebab boyfriend dia propose dia dengan cara macam tuh. Sweetnyaaaaaa! Idea tu datang bila boyfriend si Mei Chen tu sedar yang si Mei Chen ni selalu bukak website Groupon tu untuk tengok mana-mana best deal takpun offer. Bayangkan bila bukak-bukak web tu je nampak lamaran dari boyfriend mesti dia teruja gila lah hoi semua orang boleh baca kott!

See? Macam deal biasa tapi bukan deal biasa okayy! Ini lamaran!


"Today I wish to have you with me for the rest of our lives; will you do me the honour of becoming my wife?"

#pitam
ROMANTIK gila.

 Tengokah berapa ramai yang support!

Dah macam barang pulak sebab guna "Product Spesification" segala. Tapi tetap sweeeeeeeeet!
 
Okay jom #pitam ramai-ramai.

Sebelum tu I will say YESSSSSSS!

Siap ada reviews lagi dari orang-orang terdekat. #nanges.

Nak baca semua? Boleh klik SINI.


p/s: Lepas ni nak bukak website Groupon takpun Milkdeal hari-hari. Mana tahu ada orang nak propose shaye macam ni ke? #berangan. Oklah oklahh mana tahu ada deal menarik kannn *baru betul*

1 comment:

ainasuhana said...

sweet sangat..!!!!!!!!

Lazada Philippines