Wednesday, December 21

Baju Nikah

Salam semua.

Ehem rindu tak? Whatever la uols nak cakap shaye biskut ke ape, shaye dah tak peduli dah. Ngeeeee. Seriously, tak banyak masa nak hapdet belog macam dulu. Masa lapang sangat minima. Lagi-lagi selalu busy dengan segala preparation. Homaii bulan doblas dah nak sampai penghujung, risaunyaaaaa risaunyaaaa!

Dalam banyak-banyak persiapan, nak cari baju punyalah payah. Tahu je lah ada butik dia bagi pakej murah gila tapi baju tak cantik, ada yang baju cantik yang amat tapi mahal pon yang amat. Dalam bulan lepas dengan bulan ni saje sibuk cari baju pengantin. Kejap pegi butik sini, butik sana. Alahai. Yuhuuu, tapi kira ok lah dah dapat dah sepasang. Ekceli nak baju idaman tapi atas sebab-sebab tertentu tak dapat sewa. Tapi takpelah dapat sarung kejap pon jadilah. Kann kann kann?

Ekceli shaye tengah pikir idea untuk buat baju nikah cemana. Kain dah siap beli dah. Tadi duduk gugel gambar design baju nikah ada dua yang shaye berkenan. Ehemm cantikkk kann! Shaye nak baju yang simple je tapi niceee.



Ekceli shaye nak mintak jasa baik uols agak-agak siapa yang punya idea terpendam takpun bakat terpendam bagi idea untuk baju nikah. Tamo malu-malu segan email kat shaye okay! Kalau tamo email, komen kat entri ni pomboley!

Email kat mana? Nah!
errapazira_86@yahoo.com

4 comments:

Atiqah Aemini said...

i know which wedding dress yang suit you:)

Zinedine Zaiddin said...

pakai je baju kurung pegi pasor. haha!

Mama Zharfan said...

hi..i singgah blog u sbb terbaca psl u design header utk blog eyriqazz...nak tempah header dgn u boleh tak...jap lg me email u yer ;)

fazilzura said...

i pun singgah dr blog eyriqazz .. suke dgn design header.

tingin jgk nak mintak jasa baik tuk design huhuhu..

Lazada Philippines