Monday, January 16

Mega Giveaway 2012 Belog Nemomimosh

Salam semua,

Bismillahirrahmannirrahim. Disebabkan shaye malas sangat nak hapdet belog lately, dengan ini shaye nak menganjurkan Giveaway shaye yang ke-dua! Hah? Tak perasan shaye dah pernah buat giveaway sebelum ni? Boleh rujuk entri Giveaway Belog Nemomimosh ye. Berita baik untuk uols ladies sebab kita ada sepuluh hadiah pilihan dari Zeera Boutique untuk kali ini! Say what? 10 hadiah pilihan!


Syarat penyertaan? Dun wury sebab kita ikut konsep Giveaway yang lepas. So peserta giveaway yang lepas yang tak menang pon boleh join semula. Mana tahu rezeki kali ini kannn?

Syarat-syarat :

1. Sila buat satu entri mengenai giveaway ini dan tampal banner kat atas dalam entri uols. (Nak copy paste pon takpe asalkan uols kepochi kat belog uols)
2. Jangan lupa link kan sekali banner di atas ke belog Nemomimosh.
3. Tag 3 orang kawan. Sila maklumkan kat diorang yang diorang dah di tag.
4. Dah selesai semua, sila tinggalkan komen kat entri ini dan sila isi maklumat yang diperlukan :
URL Link : ________________________ (Link entri yang uols buat pasal giveaway ni)

See? Sama je macam giveaway lepas cuma hadiah pilihan dia kite kasi up skett kann. Tak payah slogan-slogan sebab ini bukan peraduan gores dan menang pong. Ngeee. Giveaway ini berdasarkan hasil UNDIAN. So, sesiapa yang bertuah layak memilih SATU daripada 10 hadiah pilihan. Ingat. Besttt kannnn? Sibuk kepochi-kepochi nak bagi pilihan untuk 10 hadiah tapi mana hadiahnya kannn? Okay let's check it out!


Okay dah tengok? Cemana?? Teruja tak?? Kalau teruja, meh la join beramai-ramai. Shaye buat giveaway taknak lama-lama sebab nanti pening kepala. Jadi cepat-cepat join tauuu! Jangan lepaskan peluang!

Tarikh Tutup Penyertaan :
16 Jan 2012

634 comments:

«Oldest   ‹Older   601 – 634 of 634
~~faizatul akma~~ said...

join~ =)

http://chilliecraze.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html

Q E Q E N said...

Join :)

http://nikeluzlove.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html

noorhidayah ♥♥ said...

join ;)

http://misslaladiary.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html

cIk JanNah said...

rasa mcm dah post comment. tapi tak appear. tak pe jannah post sekali lg.hee

www.cikjannah.com/2012/01/giveaway-belog-nemomimosh.html

AzahraGamalAbdulNasir said...

join cni..

http://gamalsdaughter.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html

ainie yusof said...

join

http://daricahayamataku.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh_16.html

Warna Warni said...

Hai... Cik Nemo. Salam kenal ya..^_^

Saya ikutan ya... silahkan berkunjunng ke blog saya "http://mscova.blogspot.com/2012/01/giveaway-belog-nemomimosh.html"

Nana S. said...

join juga :)

http://purplewhitestripes.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-blog-nemomimosh.html

Mak Usu said...

Mak Usu nak join..

Harap masih sempat.. :):)

http://sejutarasamakusu.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html

MiSs MieRa said...

smpt lgi ke nk join ny?

MiSs MieRa said...

http://mieraluve.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html

niniey said...

kmrin agy i join taw p nape xde cooment yg i post kat cnie ep..BTW i join u pnye GA k,
http://ninieykamarudin.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html

Wawa_Waffle said...

wawa join contest nie..hopefully boleh meng..hehhee

http://cutezbunny97.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html

thanks

Wanyy Minho said...

http://wanyyminho.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html

AlisaN said...

Join (:

http://najwaneenoo.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-by-belog-nemomimosh.html

sharah_chiQ said...

bole join lgy tak ? ^^"
http://sharahchiq.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html

Ainn Rahman said...

Boleh join lagi kn? Hihik, bismillahhirrahmanirrahim (:

URL :: http://aenteos.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html

~lieya~ said...

Lya dah join pada 13hb January..dah komen kat sini pon..knp tak ada ye??

http://lovebymetoyou.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-by-belog-nemomimosh.html

Khairina Hairuddin said...

khairina join iya, please masukkan saya jugak :) http://her-khairina.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-by-nemomimosh.html . Btw, saya doakan ayah awak cepat sihat, Amin .

Khairina Hairuddin said...

khairina join, please khairina nak join sangat :) http://her-khairina.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-by-nemomimosh.html , btw, khairina doakan ayah kamu cepat sihat, Amin.

Intan Wandalaara said...

hi.. hello..
kak lily join sini tapi napa link takde dalam ruangan komen..

link kak lily : http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html

mydaa said...

Kenapa komen saya tak de ?
Saya dah join mse 8 Jan .





http://sayamydaa.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html

mydaa said...

Ohh ade , hihi . Sorry ^^

mydaa said...

Ohh , ade . Hihi . Sorry sorry^^

Warna Warni said...

Wah yang ikutannya banyak ya... kira-kira dapet gak ya??? Selalu ga dapet :(

Cik Eiyra said...

sy dah join tapi still nama tak tersenarai http://rasacintasaya.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html

Dendy Darin said...

Wow, semoga sukses ya! :D

FarhanahAdzlan said...

join

http://farhanahadzlan2.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html

Nabila Afiqah said...

saya join :http://smilealittlebrighter.blogspot.com/2012/01/giveaway-yeahooooo.html

Eddlyn said...

http://eddlyn-rock.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html

Nur Nabilah Zahari said...

Hai Sis, saya dah tukar url blog dari url ini:
http://nurnabilah99.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html

ke url ini:
http://nurnabilah-zhri.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html

Harap maklum. Sorry kalau menyusahkan ye.

lucky_star9484 said...

join:)
http://idajaejoong1996.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html

femalebox said...

Undangan belajar kelompok khusus blogger wanita info lebih lanjut klik disini

Hafizah Zainal Abidin said...

http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/02/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html

PLEZZ BG SAYA MENANG !!!
SAYA BTOL2 NAK MENANG !!!
=D

«Oldest ‹Older   601 – 634 of 634   Newer› Newest»
Lazada Philippines