Tuesday, January 24

PEMENANG Mega Giveaway Belog Nemomimosh 2012

Salam semua,

Pastinya uols tak sabar-sabar kann? Malas nak bagi uols tunggu lama-lama. Ekceli shaye bagi masa untuk uols check balik mana yang takde link apa semua. So, ni lepas-lepas ni takde lagi nak komplen link dia takde tauu tauu sebab shaye dah bagi masa untuk uols semua. Makanya keputusan ini adalah muktamad. Nanti tak adil pulak buat si pemenang.

Okay tanpa melengahkan masa, dengan ini shaye ingin mengumumkan siapa pemenangnya. Pemenangnya adalah, peserta yang bernombor......................................373! *clap clap clap*


Yang tak menang jangan berputus asa, insyaAllah nanti shaye buat Giveaway lagi okay? Yang menang tahniah diucapkan. Peserta bernombor 373 bolehlah segera menghubungi shaye melalui email errapazira_86@yahoo.com

Thanks kepada semua yang sudi join Giveaway kali ini. Tenkiu!

*Tak tahu uols peserta nombor berapa? Boleh check SINI!

18 comments:

tyra said...

tahniah kepada pemenang. :)

Miss Amateur Cook said...

owh sorg je ye pemenang. anyway congrats to the winner.

Prineeszin Oxyiess said...

Taniah yee Qienah

nur said...

wahh untung nya... tpi mne nak tahu dia peserta no berapa??

★iela_kiera★ said...

huhuhu sedih nye x menang..sorang je eyk? huhu

Diana said...

tahniah kepada pemenang tu.... :)

zahidahwahid said...

tahniah kepada yang bertuah..

jom join my lucky draw http://www.zahidahwahid.com/2012/01/5292/

deeya_shouranlee said...

tahniah...

Anonymous said...

Ek..sorg je? huhu

Liyaa Mf said...

Haih! Sedihnya tak memang. Liyaa punya no 363, da dekat dah. Ingat pemenang ada sepuloh. Hehe. Congrats to the winner!

nurr f@!sha f@t!h@h said...

as salam, tahniah dear...

[sutera kasih] said...

tahniah kpd pemenang :)

asmat90 said...

x tw plak sorg je pemenang..huhu..

|cah-sahaJa said...

tahniah!!! :)

★ SAZZA MULQAN ★ said...

lorh.. sorang jek? -.-"

Qienah said...

menang..tahnk..rezki kawenni..qienah dah mail detail..sori lambt..buzy sikit..

Anonymous said...

Ingtkn pemenang de 10. ^^

CikHoneyBee said...

cikhoneybee bwu check list pemenang. 373 eh? cikhoneybee pnye 374.. heheh.. sipi sipi jew =)

Lazada Philippines