Sunday, January 15

PERHATIAN kepada semuanya!


Salam semua. Khas ditujukan buat semua peserta Mega Giveaway Belog Nemomimosh dan readers belog ni. First of all, my apology sebab shaye tak dapat nak umumkan siapa pemenang dan update peserta-peserta yang baru join GA shaye buat masa ini. Sorry sangat-sangat. 

Buat masa ni shaye bakal berulang-alik ke hospital untuk tengok Abah shaye di ICU. Dia kena serangan jantung semalam. Shaye harap sangat uols yang ramai-ramai ni please doakan Abah shaye supaya cepat sembuh ya. Please semua. Please. Doakan kesihatan dia. Moga berkat doa kita semua, Abah shaye bakal sihat seperti biasa. 


*List peserta akan diupdated kemudian.Ramai penyertaan yang shaye tak updated lagi. Jangan risau, cepat atau lambat shaye akan updated juga.  Shaye janji. Maaf buat semua. Sekian. 

32 comments:

Mimie said...

Ayah itu lebih penting.. :) Sy doakan semoga cepat sembuh..

Ally Lynn said...

Semoga ayah Nemomimosh cepat sembuh . InsyaAllah

Tyka SyazwaNiE said...

Amin ,semoga Cik Nemo sabar dan kuat m'hadapi dugaan nie , insyaAllah , abah Cik Nemo sembuh . Amin ~

fiezah91 said...

semoga ayah nemomish cepat sembuh. keluarga lebih penting. :)

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

amin..semoga ayah nemomimosh cepat sihat...

Idayu Sabri said...

tak apa akak :) Abah tu lagi penting ^^ kami faham ,, saya doakan abah akak cepat sembuh . Amin :)

beLLa said...

semoga semuanya baek2 je k dear. may all ur dad cepat sembuh ok ^^

deeya_shouranlee said...

it's okay.. no hal la.. semoga ayah cepat sembuh ea.. (,") semoga kamooOOoo sihat selalu jugak...

Cik tikah said...

semoga ayah awak cepat sembuh. amin3x...

cik ems said...

Semoga semuanya baik-baik saja. Amin

MamaRayyan said...

moga ayah awk cpt sembuh...amin
family first k..jgn kisahkan benda lain :)

Leods said...

its ok...yg penting abah get well soon ..

★ aIsyaH ★ said...

sy mend0akn sem0ga ayah kamu cepat sembuh ya..amin~ :)

ummi_norseha said...

sis doakn abh cpt2 sembuh ye...

|cah-sahaJa said...

its oke.. :)
aminn.. semoga abah nemomimosh cepat sembuh.. tabah ye..

shimasharir said...

Semoga ayah awak cepat sembuh okeh.

yeas el said...

amin .
semoga ayah cik nemo cepat sembuh dan sentiasa berada dlm keadaan sihat walafiat .

sama2lah kita berdoa :)

ghostgulz said...

semoga ayah cik nemo diberi kekuatan untuk sembuh. :')

shera said...

kesian yer ! takpe . jaga ayah lagi penting dari GA tu . GA tu bila2 pon buley ^_^

Syat0za Zai said...

cepat2 sembuh ya.. amin2 :)

kakyong said...

semoga ayah cik nemo cepat sihat.. Amin

sheeraY said...

semoga semuanya baik2 ya

zahidahwahid said...

semoga ayah cepat sihat...amin...

ilaSham said...

Semoga ayah cik nemo cepat sembuh..Aameen ;p

❖ Cik Ana ❖ said...

Moga abah Cik Nemo cepat sembuh :) aminnnn

nurmasliana said...

semoga abah awak cepat sembuh dan d'panjang umur nya oleh Allah , -amin- :))

Liyana Z said...

Smga abah Cik nemo get well soon! :D

LeenNajib said...

semoga ayah sis cepat sembuhh . amin2

Cik MiraMew said...

semoga abah cik nemo cepat sembuh ya :D amiin...

Aqila Salim said...

semoga ayah sis cepat sembuh, insyaAllah, doakan yg terbaik. :)

LoveHeart said...

its okey cik nemo..! ibu bapa lagi penting! :) Insyaallah sembuh ! :D

♥ aeryn ♥ said...

semoga dia cepat sembuh.. amin..

Lazada Philippines