Saturday, January 7

Pesanan buat semua peserta giveaway !

Salam semua,


Hamboi...................! Belum apa-apa dah amboi meleret kannn kann? Bukan apa, baguslah uols yang join giveaway kali ini. Thanks buat semua peserta tau. Actually shaye belum sempat promote dari belog ke belog, PING kat mana-mana lagi tapi dah ramaaaaaaaaaai sangat yang join. Mengejutkan sebab baru hari pertama dah dekat seratus orang okayy! Hari ni hari kedua ada lagi seratus lebih orang yang join!! (belum sempat check semua) Nampak gayanya giveaway kali ini mendapat sambutan yang menggalakkan! #lompatbintang

Kepada semua peserta yang shaye dah publish link dia kat komen entri Mega Giveaway Belog Nemomimosh, itu maknanya shaye sempat terjah. Sebab ada yang shaye terjah belog dia tapi macam ade masalah nak komen, dats why takde sebarang balasan. Mana yang ade shoutbox tu shaye tinggal jejak kat shoutbox je kalau tak boleh komen entri. Ini ada lagi seratus lebih penyertaan shaye belum sempat terjah. Dun wurry, nak dekat-dekat keputusan shaye buat satu list untuk uols check nama uols ada ke tidak tauuu! Btw thanks tauu. Sweet je entri masing-masing. 

Ada yang nak siap bernazar kalau menang nak bagi hadiah kat mak, yang nak buat hadiah birthday pon ade. Lelaki pong ade join tau sebab kalau menang dia nak bagi hadiah untuk kakak dia. Sweeett! Actually terlupa nak cakap, shaye memang takde syarat pon untuk lelaki ke perempuan ke, tua ke muda ke semua boleh joinnnn!

Oklah teruskan join kepada yang belum join! Mana tahu ada rezeki kann. Lagi sekali shaye nak bagitahu semua, shaye belum sempat nak check semua. Tinggalkan link nanti shaye check satu-satu okay! 

 

Good luck semua !

17 comments:

'Aisya Salim said...

Bestlh GA akak. Menang tak menang, blakang kira. Yg pnting, akak sporting , hihi ;

bella said...

contest yg berharga sangat untuk anis..heheheh.. hope menang

shera said...

okey . sedia menuggu !

SyUhAdA said...

besnye..rmai yg join..hope blehh jd antra yg btuah..hehe.

+jena said...

hihi.. lom terjah cneh lg.. jgn lupa ek :P

Miss Niesa said...
This comment has been removed by the author.
Miss Niesa said...
This comment has been removed by the author.
Atiqah Razak said...

nak join !

deeya_shouranlee said...

maceh.. hihi.. kesian kat owner blog kan.. kene telek2x satu2x contenstant.. semoag gigih dan terus maju buat nemo! enjoy!!

nurmasliana said...

thx hunn :DD

nurmasliana said...

kak nemo sorry eyy , hmm nana nye link xad la :( nana post kt cnie eyy , xtau la xad or xnmpk :P

http://leananana.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html

❖ Cik Ana ❖ said...

Hadiah yg akak nemo nak bagi besttt tu ramai yg nak join heee tahniah akak eyhh ramai yg join :)

cik loliy said...

sis jom join..i tag u...

http://planner4mylife.blogspot.com/2012/01/1st-ga-if-im-student.html

http://cokiecokie-gadis.blogspot.com/2012/01/1st-ga-if-im-student.html

|cah-sahaJa said...

GA akak best.. sbb tu ramai.. tp saye agak terlambat tawu.. hee~
tak kesah laa.. yang penting smpat join.. yeay! seronok tgk meriah2 ngan blogger2 laen.. :)

selamat maju jaya akak! :p

Misz NE said...

akak!! link sya x dew.. nie link blog sya >> http://misz-ne.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html

sheeraY said...

huuu tak sabo nya nak taw result

Prineeszin Oxyiess said...

Salam,,akak..saye dah join..tpi x de pun kat list

http://dragneelmylife.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html

Lazada Philippines