Wednesday, August 1

Review Wedding

Salam semua,

Ehem, baru laaaa ni dah start nak rajin balik menulis macam zaman dulu kala sebab ada sikit masa terluang kat opis. Jadilah kannnn? Kesian tengok belog terabai bersawang. Berbalik kepada tajuk, beberapa bulan yang lepas blogger Jumie Shamsudin ada bertanyakan pasal wedding kitorang laki bini. Kami berbesar hati sebab dia berminat nak review wedding kitorang. Yelahh kann, mana tahu boleh menjadi aspirasi kepada b2b di luar sana. Ekceli niat di hati pun dulu kann berangan nak tulis pasal wedding, tapi berkubur sebab laptop meninggal + takde masa. So, inilah masanya !

 
Email yang di terima.

So untuk menulis mengenai wedding sendiri kompem terlalu panjang lagi-lagi nak selitkan banyak gambar kahwin nanti. Itu yang uols nak tengok tu kann. Oleh sebab itu shaye akan membahagikannya kepada beberapa part. Tapi setiap part mungkin panjang berjela sebab shaye membahagikan terus kepada tajuk-tajuk besar. Mungkin jugak setiap tajuk ada beberapa part. Antaranya (contoh) :
  1. Majlis Nikah
  2. Majlis Malam Berinai
  3. Majlis Khatam Quran
  4. Majlis Resepsi Sebelah Perempuan (Part 1, Part 2)
  5. Majlis Resepsi Sebelah Lelaki (Part 1, Part 2)
Okay tak? Ke uols nak shaye buat novel terus? Haha matilah. Ape pun nantikan cerita majlis shaye okay!

Jap japppp ada ke yang nak baca?

4 comments:

Cik tikah said...

X sbr nak baca :-)

.::WaNiE::. said...

buat buku !

dia review tu nanti boleh baca kat mana

cik ain said...

hahaha ! cant wait !

Outbound di malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

Lazada Philippines