Tuesday, November 6

Video Kahwin

 Salam.

Psttttt, nak dekat 7 bulan kahwin baru terhegeh-hegeh video kahwin siap. Makan hati. Ada yang dah tengok, ada yang duk tanya-tanya "Mana? Mana?". Ada yang blur-blur sambil cakap "Masih pengantin baru ke?" Damn.

Sini lahhhh! Siniiii! *tunjuk-tunjuk skrin*



Dalam video ni just majlis menikah dengan malam berinai je. Untuk majlis sanding tadek video sebab dah ada orang lain book tarikh tu. Haishhhh. Tapi takpelah yang penting majlis nikah tu. Apa-apapun layan je lah. Bai!

*update secara pantas di opis. Paham-paham. *pandang kiri kanan*

Gambar hiasan : Gambar baru lepas lari-lari sebab setting timer kat kamera. Orang tuh pulak dah siap posing. Damn.

2 comments:

Jannahh said...

Waahh tahniah akak, semoga akak dan suami bahagia berdua selamanya. Majlis akak meriah sangat. :)

eykameow said...

sweet! sweet! sweet! sweet! sweet!
comel sesangat korang berdua ni...

walaupun dah 7bulan rasa mcm baru smlm korang kawin.. hehehe..

Semoga bahagia selalu!
Amin.

Lazada Philippines