Friday, November 23

Video Terbaru Anuar Zain! *abam kite #okbai*

Salam.

Yehuuuuuu! Dah tengok dah video terbaru abam kite? Dah? Dah?!  *sejak bila pulak berabang?*. Btw teruja kite tengok beliau dengan gandingan Nora Danish merangkap kakak kite juge. *sejak bila jugak kau berkakak?*. Comel sangat dalam video ni. Pitam. Yang penting suka sangat dengan video klip terbaru beliau. Nice! Macam ala-ala video wedding tapi dramatik sikit. Kalau tak silap ianya ialah idea daripada Anuar Zain sendiri. Lagu best, lirik dia pun best. Terkesan sikitlah dalam hati. Apepunnnnnnnnn.....

Layannnnnnn saja !



Lirik Ajari Aku- Anuar Zain
Ajari aku tuk bisa
Menjadi yang engkau cinta
Agar ku bisa memiliki rasa
Yang luar biasa untukku dan untukmu

Ku harap engkau mengerti
Akan semua yang ku pinta
Karna kau cahaya hidupku malamku
Tuk terangi jalan ku yang berliku

Hanya engkau yang bisa
Hanya engkau yang tahu
Hanya engkau yang mengerti
Semua inginku

Mungkinkah semua akan terjadi pada diriku
Hanya engkau yang bisa mencintaiku

Hanya engkau yang bisa
Hanya engkau yang tahu
Hanya engkau yang mengerti
Semua inginku

Hanya engkau yang tahu
Hanya engkau yang mengerti
Semua inginku

Ajari aku tuk bisa mencintaimu

2 comments:

Mrs Velentine said...

semua org dok buat entry pasai lagu ni

cik Nemo said...

Yeke? Tatau pulak?

Lazada Philippines