Friday, January 4

PROMOSI VCO Antioksidants Treenea sampai hujung bulan Januari 2013 sahaja!

Salam uols!

Sorry lama gila tak hapdet. Busy bebenor uols. Entri pertama pada tahun 2013 ni  ialah untuk memperkenalkan produk terbaru Minyak Kelapa Dara atau VCO Antioksidants iaitu jeng jeng jeng.............. TREENEA!  Ekceli produk ni baru je dilancarkan 1 Januari 2013. Kira produk baru keluar dari oven ni. Kita harus cubaaa!


Ape kebenda Minyak Kelapa Dara atau VCO Antioksidants Treenea ni?
Minyak Kelapa Dara (VCO) dari Treenea ni sama macam VCO lain tetapi ia mempunyai lebih khasiat dan manfaat kesihatan kepada tubuh badan manusia kerana ia mempunyai kandungan antioksidan yang tinggi dibandingkan dengan minyak kelapa dara lain. Ia dihasilkan dari proses yang tidak menggunakan haba dan formulanya yang telah dikaji secara teliti dan terperinci menggunakan 100% pati kelapa dara organik yang bebas dari kolesterol.

Apa beza VCO A dengan VCO lain?
VCO Antioxidants ( VCO A) dengan formulasi tambahan dengan Vitamin E (a-tocopherol), Vitamin A (retinol) dan vitamin D (cholecaciferol) yang diperlukan oleh tubuh badan manusia. Vitamin A dan E juga dipercayai boleh bertindak sebagai ejen antioksidan yang mempunyai kebolehan memerangkap radikal bebas dan kajian penyelidikan menunjukkan ia berkebolehan mencegah penyakit kanser serta penyakit berkaitan jantung. Faham tak? Bezanya daripada VCO lain yang ada di pasaran, yang ni ianya diperbaiki khasiatnya iaitu vitamin A dengan vitamin E.


Antara kebaikan Minyak Kelapa Dara atau VCO Antioksidants TREENEA (VCO A)
  1. Melambatkan proses penuaan
  2. Mengatasi masalah berat badan
  3. Mengawal kandungan gula dalam darah
  4. Baik untuk penjagaan tulang dan gigi
  5. Meningkatkan imunisasi badan
  6. Membantu untuk masalah pencernaan
  7. Mengurangkan risiko sakit jantung, darah tinggi dan kadar kolestrol tinggi
  8. Bagus untuk orang yang sedang  berdiet
  9. Baik untk penjagaan kulit
  10. Memelihara rambut agar kelihatan cantik
Macam mana nak guna VCO A ni?
VCO A ni boleh telan, gigit, kunyah dan boleh sapu. Sebab produk ni 100% semualajadi dan sesuai diambil oleh semua golongan umur. Kalau tak percaya try la cucuk  softgel tu. Ada bau minyak kelapa sikit. Cara makan telan 2 hingga 4 biji sehari. Tapi kalau nak berjimat boleh makan 2 biji sehari. Sebab sebotol ada 60 biji kesemuanya. 2 biji sehari cukuplah sebulan 60 biji. Ye dak?
*Jika mengalami masalah kulit yang teruk, uols boleh cuba  makan 2 biji sebelah pagi (lepas breakfast), 1 biji sebelah malam, dan ambil sebiji cucuk dengan jarum dan sapu kat kulit yang bermasalah. Lakukan selepas cuci muka sebelum tido. Insyaallah mendatangkan kesan yang baik. 


Harga sebenar untuk Treenea ialah RM40 untuk Semenanjung dan RM43 untuk Sabah & Sarawak  TETAPI, disebabkan ianya masih baru dan shaye sendiri dalam proses mencuba  shaye kurangkan harga sikit untuk uols. Amacam? Okay? Di sini  harga promosi yang shaye beri ialah RM38  untuk Semenanjung dan RM40 untuk Sabah Sarawak. Promosi ni shaye akan lanjutkan sampai hujung bulan Januari 2013 ini SAHAJA. Lepas tu apa yang shaye harapkan testimoni uols mengenai produk ni. Lepas sebulan guna Treenea, email testimoni kat shaye. Boleh tak? Kalau taknak pun takpe. Tak kisahhhhhhhhh.

Tak rugi ke buat promosi?
Takpelah shaye rugi sikit asalkan uols semua menjadi cantik. Gituuuuuuuuuuu!
 
Ada 2 cara untuk order  TREENEA :
Emailkan ke errapazira_86@yahoo.com ATAU mesej terus ke 0102776206 details di bawah dengan Tajuk/Subject ORDER VCO TREENEA
Nama  : ____________________________ (nama penerima)
Alamat Penghantaran  : _____________________________________ (make sure  alamat betul dan tepat)
No Telefon : __________________ (senang nak hubungi)
Kuantiti : ___________/kotak

Sebarang pertanyaan boleh email shaye sendiri di alamat email errapazira_86@yahoo.com .

Akhir kata, 
"Kecantikan adalah hak milik setiap insan!"

1 comment:

izzargh said...

ah, sweet nyer! nak kawen jgk laaa~~~

Lazada Philippines