Monday, May 13

Kesian sangat belog berkubur. Masih adakah yang sudi?

Salam semua.

Nak kuburkan belog ke tidak? Kesian sangat terabai sendiri. Hari-hari baca belog orang tapi tak mampu update belog sendiri. Takde masa uols. Nak update pun kena curi-curi. Beriya kumpul duit beli Note 10.1 tapi buat main game malam-malam. Niat je lebih nak update belog selalu. Goshh! Lagipun sekarang ni dah ada macam-macam. Instagram lah, Keek lah, facebook opkos lah kann. Bila dah upload gambar letak dua tiga patah caption, dah rasa cukup. Hehe.


Alhamdulilah life sekarang berjalan lancar. Cuma ada banyak perancangan masa depan dalam kepala, tapi belum terluah haha. Lembab kann? Kekadang sendiri konpius nak buat apa. Nak study, nak berniaga, nak tukar kerja. Kalaulah boleh buat semua sekali. Erghhh. Takpelah pelan-pelan kayuh! Kumpul ilmu. Erghhh rindu gila nak tulis belog, kalau tulis seperenggan dua aci tak? Ngeeee!

 Gambar semalam masuk Snow Walk kat I City. Sejukkkk. Grrr.

Ekceli shaye ada beberapa helai baju pre-loved nak jual kat uols. Nak jual murah-murah je tak mahal. Sebab? shaye adalah perempuan yang suka beli baju pastu simpan tak reti nak pakai atas faktor-faktor tertentu. Contohnya, sarung baju sekali, terkeluar lemak sikit, terus simpan balik baju dalam almari dan berharap boleh pakai baju tu sampai lemak menyuruk balik. tapi harapan ahhh! Sampailah masa rasa tak nak pakai terus, pastu tatau nak buat apa dengan baju-baju tu. Tunggulah next entry okay shaye upload semua gambar baju-baju yang nak dijual. Kalau berminat boleh contact shaye tapi bukan sekarang, lepas upload gambar lah ehh hehe.

Oklah nak sambung mengulor. Opsss!

2 comments:

.::WaNiE::. said...

jeles !!
kemain berjimba dari pagi sampai malam kannn

Era said...

Wanie : Hahaha! Tahu takpeee!

Lazada Philippines