Sunday, September 15

CLEARANCE SALE: Pre-loved daripada almari Puan Nemo untuk dijual!

*Updated 30-8-13

Tak tahan tengok baju-baju ni terperap dalam almari, kite nak buat CLEARANCE! Semua dah siap-siap diskaun murah gila, kalau nak sila :
Email : errapazira_86@yahoo.com
Whatsapp : 010277620

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Salam semua,

Malas nak tulis panjang, semalam ke kelmarin shaye ada kepochi kann nak jual baju-baju yang tak pakai. Majoriti baju-baju ni belum pernah pakai ke mana-mana lagi. Terperuk dalam almari kesian pulak tengok. Baik jual kann tak la rugi sangat. Itulah masa membeli tak beringat nak pakai, simpan simpan simpan sampai badan gemuk tak muat dan tak cantik nak pakai. Phew~!

Kod : ZF001
Color : Orange ala-ala brown sikit.
Harga asal : RM49
Harga jual : RM39 sahaja (termasuk pos)
Harga diskaun :  RM29 sahaja


Kondisinya adalah sangat baik, dan belum pernah pakai lagi. Try try dalam bilik tu selalu la kan. Beli kat mana? Brands Outlet kalau tak silap. Kenapa nak jual? Biasalahhh perut buncit tak sesuai pakai. Sobs! Baju ni cantik kalau uols padankan dengan cardigan. Nak nampak formal pakai belt sekali. Ye dak?

Kod : ZF002
Color : Biru macam dalam gambar
Harga asal : RM39
Harga jual : RM25 sahaja (termasuk pos)
Harga diskaun :  RM15 sahaja


Baju ni husband yang belikan, tapi malangnya tak muat jugak. Masa beli ada try, muat. Tapi bila nak pakai tersembul lemak sikit terus simpan dalam almari. Kondisinya juga adalah baik, dan belum pernah pakai jugak. Try try dalam bilik tu opkos. Tapi jangan risau semua baju shaye basuh semua molek-molek dan jual kat uols. Beli kat mana? Yang ni beli kat butik Seed. Baju ni cantik untuk bawa ke opis. Nampak comel. Baju ni saiz M tau. Sesuai untuk awek comel. Ewah!

Kod : ZF003
Color : Biru hitam macam dalam gambar
Harga asal : RM25
Harga jual : RM10 sahaja (termasuk pos)
Harga diskaun :  RM7 sahaja


Ekceli baju ni adalah baju inspirasi shaye. Sebab apa? Sebab dia kecit dan fit-fit je kat badan. Tapi tapi tapi sampai ke sudah badan tak kurus-kurus jugak. Sobs! Kondisi baju masih baik. Beli kat mana? Kat butik 2pm kalau tak silap. Baju ni kecit sikit maybe saiz S. Seswai untuk adik-adik kat luar sana.

Kod : ZF004
Color : Biru lusuh macam dalam gambar
Harga asal : RM75
Harga jual : RM39 sahaja (termasuk pos)
Harga diskaun :  RM25 sahaja

Sobs! Baju ni adalah baju favourite shaye. Dah la kain dia jenis macam lusuh tapi shaye suka. Masa mula-mula nak beli, usha bukan main lama. Sebab harga dia mahal sikit walaupun beli kat Tesco. Last-last dapat memang sukaaaaa! Ada satu brand kat Tesco yang baju-baju dia memang shaye suka. Lupa nama dia. Ada la dalam 3 4 5 baju shaye brand tu. Hehe. Untuk baju ni pulak biasalah dah tak muat dan terdedah sikit kat lengan tak seswai dah dengan imej bini orang macam shaye ni. Baju ni saiz M tau.

Kod : ZF005
Color : Pink
Harga asal : RM39
Harga jual : RM19 sahaja (termasuk pos)
Harga diskaun :  RM12 sahaja



Malas nak jual mahal-mahal. T-shirt je pun. Baju ni pun belum pernah pakai lagi. Setakat try-try dalam bilik je sambil berharap lemak tersorok. Harapan. Baju ni saiz M tau. Beli kat Brands Outlet jenama PDI. Kondisi masih baik.

Kod : ZF007
Color : Pink
Harga asal : RM49
Harga jual : RM29 sahaja (termasuk pos)
Harga diskaun :  RM19 sahaja


Dulu-dulu nak sangat sweater kait-kait macam ni, dah dapat rasa boring pulak nak tukar yang lain. Hehe. Baju ni saiz M. Kondisi baju, masih baik. Beli kat mana? Dah tak ingat dah sebab dah bertahun kot.

Kod : ZF008
Color : Leopard print + Black
Harga asal : RM49
Harga jual : RM39 sahaja (termasuk pos)
Harga diskaun :  RM29 sahaja

Erghhh bengang okay. Beli-beli baju selalu tak cantik kat badan. *Salahkan diri sendiri takmo diet bersungguh*. Baju ni baru beli, bulan lepas. Tapi biasalah bila pakai nampak lemak. Terus down. Baju ni saiz M. Bahagian leopard print tu kain jenis baldu. Yang bahagian bawah tu, kain chiffon kalau tak silap. Tolonglah beli baju ni sebab rasa makan hati bila bukak almari tapi tak cantik bila shaye pakai. Sobs!

Kod : ZF009
Color : Black strip
Harga asal : RM39
Harga jual : RM19 sahaja (termasuk pos)
Updated : Dijual pada Miss Nora

Baju ni sempat pakai 2 kali je kalau tak silap. Masa tu baru putus cinta, so hari-hari pergi joging. Heaven pakai apa pun rasa cantik! Sekarang dah gemuk memang harapanlah. Baju ni saiz M. Walaupun dah lama, kondisi masih baik.

Oklah setakat ni itu sahaja baju-baju yang nak let go. Ada lagi sebenarnya tapi takpelah yang lain shaye sedekah je lah sebab yang lain dah banyak kali pakai. Nak jual takut uols rasa tak berbaloi. So siapa-siapa yang berminat nak beli boleh email shaye okay!

Email : errapazira_86@yahoo.com
Whatsapp : 010277620

No comments:

Lazada Philippines