Sunday, September 15

CLEARANCE SALE : Updated Pre-Loved lagi dan lagi.

*Updated 30-8-13

Tak tahan tengok baju-baju ni terperap dalam almari, kite nak buat CLEARANCE! Semua dah siap-siap diskaun murah gila, kalau nak sila :
Email : errapazira_86@yahoo.com
Whatsapp : 010277620

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Salam Ramadhan buat semua,

Pengumumannn! Ada baju lagi nak letgo. Sebab? Dah penuh almari dek baju-baju yang dah tak nak pakai. Sebab tak nak pakai? Biasalah, sebab kegemukan. Takpun sebab lengan pendek + jenis tak berapa suka pakai inner. So, nak jual la beberapa helai lagi. Kot-kot ada yang nak beli ye dak? Dun wurry, baju kite wangiii. Heeeeeee!

Kod : ZF006
Color : Black + Gold
Harga asal : RM49
Harga jual : RM29 sahaja (termasuk pos)
Harga diskaun : RM19 sahaja

Kondisi masih baik, pakai beberapa kali je. Ada la dalam 3 4 kali. Itu pun pakai time perut kempis, buncit sikit terus simpan baju ni terperap dalam almari. Ok next!


Kod : ZF010
Color : Pink + Putih
Harga asal : RM39
Harga jual : RM19 sahaja (termasuk pos)
Harga diskaun : RM10 sahaja 

Kondisi pun masih baik. Menyesal beli sebab stripe dia mendatar. Tak seswai untuk badan macam ni. Sob sobs! Baju ni sesuai untuk orang kurus-mulus! Yang ni saiz L, tapi takla besar mana.  Baju yang ni pakai dua kali je ye uols. Ok next!


Kod : ZF011
Color : Pink
Harga asal : RM69
Harga jual : RM45 sahaja (termasuk pos)
Harga diskaun : RM35 sahaja 

Sedih nak cakap. Yang ni adalah baju kegemaran ye. Bila pakai terasa macam princess comel. Sebab dia dress. Pakai pun ada dalam 3 kali. Jarang pakai, hanya pakai bila pegi tempat special atau event besar je. Ewah! Labuh dia paras bawah lutut kalau jenis pendek. Kalau tinggi mungkin tak labuh sangatlah. Sebab tak boleh pakai adalah faktor kegemukan dan mahukan imej yang lebih kesopanan. (jenis tak suka pakai inner)


Kod : ZF012
Color : Pink
Harga asal : RM39
Harga jual : RM25 sahaja (termasuk pos)
Harga diskaun : RM10 sahaja 

 Updated : Telah dijual.

Baju ni pun pakai sekali je uols. Itu pun puas menahan napas. So, daripada simpan-simpan kasi letgo je lah. Kain jenis chiffon, pastu kat lengan dia rupa macam gambar kat atas ni. Contoh rupa baju bila pakai kat bawah ni. Masa ni menjayakan photoshoot bersama tahun lepas kot.

*Ececeh*

Kod : ZF013
Color : Black
Harga asal : RM49
Harga jual : RM25 sahaja (termasuk pos)
Harga diskaun : RM10 sahaja 

Boring dah tengok baju ni, so nak letgo jugak. Kondisi masih baik walaupun agak lama sikit. Labuh sampai atas peha. Kalau uols jenis tinggi, mungkin tak labuh sangat kot dan sebaliknya.


Kod : ZF014
Color : Grey
Harga asal : RM49
Harga jual : RM29 sahaja (termasuk pos)
Harga diskaun : RM19 sahaja 

Baju favourite jugak ni. Tapi sebab ia lengan pendek, malas nak pakai. Baju ni labuh jugak, paras atas lutut. Kondisinya masih baik dan jarang pakai.



Kod : ZF015
Color : Purple Manggis (boleh? Haha)
Harga asal : RM49
Harga jual : RM29 sahaja (termasuk pos)
Harga diskaun : RM19 sahaja 

Baju ni baju kerja. Pakai jarang-jarang jugak. Sekarang lagi la tak pakai. Sebab? Lengan pendek. Tak suka pakai inner, nak pakai dengan cardian lagi la tak sesuai sebab luar dia memang sekali ala-ala cardigan. Boleh butang baju atau bukak. Dua2 pun nampak cantik.


Kod : ZF016
Color : Black
Harga asal : RM49
Harga jual : RM29 sahaja (termasuk pos)
Harga diskaun : RM19 sahaja 

Baju ni baju kesayangan. Cantik bila pakai dengan belt. Baju ni memang selesa kalau nak pakai kat mana-mana. Kain jenis chiffon. Sebab nak jual? Lengan pendek. Harap maklong.


Kod : ZF017
Color : Blue + Red
Harga asal : RM45
Harga jual : RM25 sahaja (termasuk pos)
Harga diskaun : RM10 sahaja 

Baju kesayangan juga. Baju ni saiz L tapi tak nampak besar sangat cuma longgar sikit + selesa bila pakai. Kondisi masih baik sebab tak selalu pakai jugak.

Ok habis. Next? Tunggu sajeeeeeee! Kalau pre-loved baju lelaki ada yang sudi nak beli tak???? Oklah siapa yang rasa-rasa berminat nak beli boleh hubungi kite okay. Either by email atau text/whatsapp.

Email : errapazira_86@yahoo.com

Whatsapp : 0102776206


Beribu-ribu terima kasih!

2 comments:

Rubiatul Adawiyah said...

wah.. cantik nya baju2 tu.. :)

Aefa Aerisya said...

wah.. bestnye.. tak terfikir plak nk jual baju sndri.. selalu baju yg dah tak pakai bg gn cousin je -.-'

Lazada Philippines