Friday, August 16

Ada yang berminat ke dengan Paisley / Tribal Aztec Long Sleeve Top?

Salam uols,

Firstly nak ucap Selamat Hari Raya, ampun maaf zahir dan batin ye. Maklumlah TAK BIASA update belog selalu. Gituhhhh! Oklah ni nak update straight to the point nak tanya, sekarang kan memang banyak nau kain corak paisley, tribal dan lain-lain. Tak kisah la geometri ke ape ke, janji corak. Ye dak? So, kat bawah ni ada la sikit-sikit baju cantik nak bagi uols tengok kot-kot minat ke kan. *mata ke bawah, senyum-senyum sambil kuis-kuis lantai*

Baju-baju ni semuanya lengan panjang, walaupun lengan panjang ianya sejuk dipakai. Senang jeee kann tak perlu nak sarung-sarung cardigan ke ape. Lepas tu pakai dengan seluar palazzo ke, kain kembang ke, cemana ke semuanya masuk. Simple kann? Berapa harga??

Kite jual murahhhhhhhh sangat. RM35 sahaja untuk kesemuanya termasuk postage!! So jeling-jeling kiri-kanan apa lagi?????
LD2493 (Apricot, Black, Blue, Red, Purple)


LD2526 (Red, Blue, Rose Red, Green, Mustard, Orange)



LD2555 (Rose Red, Dark Blue, Green, Black, Orange, Blue)



LD2556 (Blue, Rose Red, Mustard, Khaki, Green, Red)



LD2557 (Coffee, Black, Blue, Red)




LD2558 (Orange, Mustard, Black, Coffee, Red, Dark Blue)




LD2575 (Peach, Green, Rose Red, Blue, Khaki, Red)


LD2576 (Blue, Red, Mustard, Purple)



LD2577 (Rose Red, Orange, Green, Brown, Purple, Peach)



LD2599 (Brown, Red, Turquoise, Grey, Green)


Material - Cotton
FREE SIZE - (Fit S - L)
Measurement - Length 58cm / Bust 88cm / Shoulder 40cm

Berminat???
Email : errapazira_86@yahoo.com
Whatsapp (sahaja) : 010-2776206

Jangan lupa isi detail di bawah utuk order :
Nama -
Alamat -
No Tel -
Kod Item -


Sekian Terima Kasih. Hihi.

No comments:

Lazada Philippines