Tuesday, August 20

Hari tu baju long sleeve, kali ni handbag pulak buat tatapan!

Salam semua,

Tanpa melengahkan masa oklah oklah straight to the point, ni semua stock dari Zeera Boutique kite ambik buat tatapan uols. Kat fesbuk kemain tak sempat nak update segala stock baru maka update la sikit-sikit kat belog diri sendiri. Kemudian baru update kat fesbuk. Ye dak??

Ekceli handbag kite update ni semua yang nampak cantik di mata kite dengan hajat nak grab jugak bila dapat gaji nanti. Kira semua ni favourite lah! Kalau uols nak belikan pomboleh jugak. Handbag ni sesuai dipakai oleh semua lapisan. Student pomboleh, Mak-mak dara pun boleh, makcik-makcik pomboleh, semua bolehlah. Oklah taknak tulis banyak-banyak, uols boleh usha-usha kot-kot ada yang berkenan. Harga jangan risau, semua kite dah nego baik punye dengan supplier. Kalau nak, inform kite cepat-cepat tau sebab barang memang cepat sangat out of stock disebabkan permintaan ramai. Ewah!


HB3210 SINGLE SHOULDER BAG - BLUE

HB3210 SINGLE SHOULDER BAG - PINK
*updated : OUT OF STOCK

*bahagian dalam handbag*

*bahagian luar handbag*

HB3210 SINGLE SHOULDER BAG - RED

HB3210 SINGLE SHOULDER BAG - YELLOW

Material : PU Leather
Length : 41cm
Height : 29cm
Bottom Width : 12cm
Weight : 900g
Price : RM45 (termasuk postage)



HB3276 BONIA INSPIRED BAG - COFFEE

HB3276 BONIA INSPIRED BAG - WHITE

Material : Quality Artificial Leather
Length : 45cm
Height : 27cm
Bottom Width : 18cm
Weight : 1.10 kg
Price : RM59 (termasuk postage)



HB3272 MULTI FUNCTION BAG - WHITE
HB3272 MULTI FUNCTION BAG - BLACK
 *updated : OUT OF STOCK


HB3272 MULTI FUNCTION BAG - PINK


*bahagian dalam handbag*


 
HB3272 MULTI FUNCTION BAG - PURPLE
*updated : OUT OF STOCK

Material : Quality Artificial Leather
Length : 30cm
Height : 23cm
Bottom Width : 12cm
Weight : 0.75 kg
Price : RM59 (termasuk postage)




HB3166 COACH INSPIRED BAG - COFFEE
*updated : OUT OF STOCK

HB3166 COACH INSPIRED BAG - KHAKI

Material : Quality Canvas
Length : 42cm
Height : 25cm
Bottom Width : 12cm
Weight : 950g
Price : RM49 (termasuk postage)


HB3206 GUCCI INSPIRED BAG - BLACK 2


HB3206 GUCCI INSPIRED BAG - BLUE


 

HB3206 GUCCI INSPIRED BAG - BLUE

Material : Quality Canvas
Length : 32cm
Height : 28cm
Bottom Width : 17cm
Weight : 790g
Price : RM59 (termasuk postage)

Berminat???
Email : errapazira_86@yahoo.com
Whatsapp (sahaja) : 010-2776206

Jangan lupa isi detail di bawah utuk order :
Nama -
Alamat -
No Tel -
Kod Item -


Tenkiu kerana membeli-belah di belog kite.

No comments:

Lazada Philippines