Wednesday, September 25

Dulu Zeera Boutique, sekarang Zeera Store!

Heyhooooo semua!

Assalamualaikum.

Oklah malas nak taip intro merapik, straight to the point nak kepochi kat uols yang sekarang Zeera Boutique dah ada Instagram! Yelahhh kesian kat kite yang gigih nak hapdet segala stock kat belog, kadang-kadang kat fesbuk. Pening kepala nak handle. So maybe pasnih nak fokus kat Instagram jek cuma biasalah mula-mula kann, kena kumpul balik followers. Pastu nak hapdet segala stock atau item baru yang memikat hati para customer untuk membeli-belah dengan jayanya.

Dulu Zeera BOUTIQUE, kenapa sekarang pepoyo nak tukar nama  jadi Zeera STORE?

(jeling dulu sebelum menjawab)

Oklah ekceli, first kita kenalkan Zeera Boutique memang tujuannya menjual baju-baju ladies korea kpop segala, then lama-lama bisnes tu berkembang jual la macam-macam. Dari baju-baju ladies kepada handbag, baju baby, dan sebagainya. Share partner kite siap promote Shaklee dalam tu. Boleh? Haha!

Dats why la untuk Instagram kite terus tukarkan ia kepada Zeera Store. Sebab dalam tu kite tak fokus jual satu benda je, kite akan jual segala benda, daripada baju-baju pre-loved kite, baju-baju fashion, baju baby, couple tee, handbag, aksesori dan macam-macam lagi. Semuanya dalam perancangan dan sedang berjalan dari masa ke semasa.

Contohnya macam barang-barang kat bawah ni :




So sesiapa yang nak kite jualkan barang-barang menarik macam dalam gambar ni bolehlah email kite, boleh deal sesama. Kalau sesiapa yang tawarkan konsep dropship lagi bagus, lagi kite suka sebab senang. Maklumlah kite selalu busy dengan kehidupan. Boleh? Haha.


Oklah wish me luck!

Siapa yang belum follow Zeera Store, boleh follow sekarang! Support le sikit ye dak?  (~___^)v


Instagram : 
KLIK SINI ------> ZEERA STORE

1 comment:

Amanda Suria said...

alahai..SA xde akaun instagram....hehehe...

Lazada Philippines