Wednesday, November 6

Menang contest. Omg omg tampar kite pelis!

Salam uols,

Dan dannnnn tiba-tiba nak up entri ye dakkkkkk? Kalau tak, tahun depan pun belum tentu nak up satu entri. Mana tak nye, hari ni bagaikan magis. Alhamdulilah atas nikmat rezeki yang diberikan. Pagi-pagi boring-boring terasa nak baca blog iluvtour. Pastu baru teringat yang beberapa bulan lepas kite ada join contest Destinasi Honeymoon Impian, sekali baca diorang dah umum pemenang. Scroll punya scroll pelan-pelan. Baca dulu doa apa yang patut. Tup tuppp terpampang ada screenshot belog kite. Tak puas hati lagi, baca molek-molek. Baca doploh kali ulang-ulang. Boleh? Kite mesej bagitahu husband kite pulak dia tak reply, pengsan terkejut ke hape entah la. Hope hari ni bukan mimpi yang mengatakan kite MENANG contest tersebut. Alhamdulilah syukur!


Kite tak bermimpi kann?

Apapun bersyukur sangat, bolehlah pi bercuti pasni sebab dah lama sangat tak pi cuti-cuti. Yelah kena berjimat-cermat 2 3 bulan sebelum ni sebab before ni husband kite belum dapat kerja baru. Kena ada simpanan lebih. Tapi sekarang beliau pun dah dapat kerja baru, lagi better dari dulu. Baru je start 5 hari lepas. Bersyukur lagi sekali. Mohon dimurahkan rezeki lain pulak lepas ni. Aminnn.

Ok bercakap pasal entri ni, tak sia-sia kite mengarang dengan bersungguh-sungguh. Buat research dekat seminggu lebih. Kumpulkan info dan susun ayat bagi teratur, cari gambar terbaik dan lain dari yang lain kat Internet. Walaupun tak pernah jejak ke Bali, kite try baca belog-belog pengalaman kawan-kawan atau blogger-blogger yang pernah ke Bali. dari situ kite dapat macam-macam point. Lepas tu buat sikit research pasal penganjur. Yelahh katanya penganjur boleh pilih siapa-siapa pun jadi pemenang kan, so bagi sikit kredit utk diorang bila kita review servis diorang. So, oklah itu sahaja sikit tips dari kite.

Btw thanks kepada pihak iluvtour dan Tareeq Al Jannah kerana memilih kite sebagai pemenang.

1 comment:

::Misz sunsWeetz:: said...

wow bestnya.. tahniah !

Lazada Philippines