Thursday, January 16

Saya Nak RM300 Angpow Daripada Nile.com.my

Salam,

Tanpa melengahkan masa lagi, terus cepat-cepat up satu entri sebab nak join giveaway dari Nile.com.my. Mula-mula macam malas nak join, tapi tengok macam semakin ramai yang join kite pun ter-join sama. Hope ada luck la kannnn? Mana tahu rezeki raya cina ni. Tak dapat angpow dari boss, dapat dari Nile.com.my pon ok apa.

Kepada yang masih belum tahu Nile.com.my tu website apa, Nile.com.my ialah website shopping online yang menawarkan barang baik dengan harga yang murah! Tak percaya boleh terjah ----> http://www.nile.com.my

http://www.nile.com.my/page.php?cd=76

2x Pemenang Bertuah akan mendapat RM300 seorang
4 x Pemenang bertuah akan mendapat RM100 seorang

Kalau saya dapat angpow ni, of course saya nak habiskan untuk shopping di Nile.com.my sebab geram sangat tengok baju-baju cantik semuanya murah-murah belaka!

Boleh check result keputusan cabutan bertuah di sini pada 23/01/2014 jam 2.30pm : http://www.nile.com.my/page.php?cd=87

Tamat tempoh penyertaan pada : 21/01/2014 jam 12pm .

p/s : Pemilihan berdasarkan undian melalui Random.Org

1 comment:

sha dhira said...

good luck :) shad join jugak..

Lazada Philippines