Friday, July 11

Dengar Sini Kami nak berkempen Tumix!

Salam,

Baru-baru nih kami laki bini ada join satu contest yang dianjurkan oleh TUMIX Kuah. Memandangkan kami ni bukan orang glamer yang ada ramai follower dan kuat pengaruh untuk support itu ini, tapi kami tetap nak mencuba, tak salah kan. Manalah tau kot-kot ada rezeki dapat RM100,000 kan, leh share-share rezeki dengan korang, tak gitu?

 
Jadi siapa-siapa yang berbaik hati, berbesar hati sudi bantu kami menang, silalah ikut langkah-langkah berikut:

1. Klik http://www.tumixkuah.com.my/
2. Pergi ke "Galeri"
3. Klik "Pusingan 4"
4. Carilah kami dengan nama ZAIHAZRA
5. Klik butang "Undi"/ "Vote"

Agak-agak kalau leceh nak cari nama kite, lagi senang kalau uols terus pergi klik link ini >>http://www.tumixkuah.com.my/share?id=4811#_=_

Dan terus tekan VOTE. Tak perlu register, just log in Facebook je. Mudah kan?


Senang je kan. Kalau nak ajak kawan-kawan lain vote, leh share. Siapa-siapa dah vote tuh, terima kasih banyak-banyak. Yang belum vote tuh, cepat-cepatlah vote dan thank you in advance!


 (copy paste entri suami, cuma tambah sikit point je)

No comments:

Lazada Philippines