Thursday, July 3

Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My

Salam,

Terasa macam setiap tahun nak join contest dari Nile.com.my ni. Maklumlah setiap tahun diorangg nak bagi duit raya. Tapi memang tahun lepas kite join tapi biasalah tak menang. Hihi. So kali ini nak try lagi sekali, mana tahu rezeki. Dapat shooping raya free. Kan?


http://www.nile.com.my/page.php?cd=76

Kalaulah kite menang giveaway kali ini, dah tentu nak shopping puas-puas kat Nile.com.my. Sebab barang-barang yang dia jual memang terbaik! Dah la murah hamat-hamat! Tiap-tiap bulan kot usha baju, kasut, beg, dan macam-macam lagi. Giveaway ini akan berakhir pada 21/07/2014, 11.59pm. So masih sempat lagi nak memeriahkan giveaway. Macam mana nak join? Boleh baca >> SINI

Result giveaway nanti boleh rujuk >> SINI

Good luck!

No comments:

Lazada Philippines